MASCOT® WORKWEAR er stolt av å være offisiell leverandør

under Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix
Dutch Grand Prix-race car_2021
31. August 2021

MASCOT® WORKWEAR og Dutch Grand Prix har signert en samarbeidsavtale hvor Mascot er offisiell leverandør for arrangement de neste tre årene.

MASCOT leverer klær fra MASCOT® ACCELERATE-serien til de offisielle arrangørene og vertene under Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix, som sysselsetter mer enn 1400 personer. Produktene gir organisasjonen og vertene et enhetlig og profesjonelt utseende under arrangementet.

 

 

Generaldirektør for CM.com Circuit Zandvoort og direktør for Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix, Robert van Overdijk, sier: «Sportslighet, kvalitet og høy ytelse er verdier som MASCOT, Dutch Grand Prix og CM.com Circuit Zandvoort har til felles. Å jobbe hardt for å være best er alfa og omega ikke bare i toppidretten, men også i produksjonen av høykvalitets estetiske arbeidsklær som også er funksjonelle. Medarbeiderne er de viktigste representantene våre, og vi mener det er viktig å kle dem godt, gjenkjennelig og trygt. Fra vedlikeholdsteamet og de driftsansvarlige, som sørger for at banen og arrangementsstedene blir ivaretatt ned til hver minste detalj, til kundekontaktene, som hver dag tar imot bedriftskundene våre og gir dem en uforglemmelig opplevelse.»

Høye ambisjoner

Sportsdirektør Jan Lammers sier: «F1 Heineken Dutch Grand Prix gjør et comeback etter 36 år. Det er et unikt øyeblikk i nederlandsk idrettshistorie. Vi har som ambisjon å organisere verdens største Ultimate Race Festival. Selv om årets utgave er noe mindre, vil vi vise verden hva Nederland og nederlendere er i stand til. Dette innebærer selvsagt også at alle våre ansatte, i mange forskjellige roller, bruker de mest funksjonelle og representative klærne fra MASCOT.»

«Vi er stolte av å være en del av det unike idrettsarrangementet Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix. Vi har laget en serie med fokus på komfort og et profesjonelt utseende, som samtidig sikrer at vertene under arrangementet er godt kledd uansett vær», sier Danny Bonn, MASCOTs markedsdirektør for Benelux-landene.

Dutch Grand prix_Danny Bonn_Jan Lammers-2021