MASCOT sponser Jan og Kevin Magnussen

i jakten på Le Mans-pokalen
2021_Jan Magnussen_Michael Grosbøl_sign contract
12. Mai 2021
MASCOT er en del av det heldanske laget i LE MANS 24 HOURS 2021. Jan og Kevin Magnussen har i flere år drømt om å kjøre sammen i LE MANS 24 HOURS 2021, og nå har drømmen blitt en realitet. Sammen med Anders Fjordbach kjemper de om pokalen i LMP2-klassen.

«Vi er veldig fornøyde og stolte over at et så stort og markedsledende merke som MASCOT har valgt å støtte prosjektet vårt. Det er viktig å understreke at vi drar til LE MANS 24 HOURS 2021 med ambisjoner om å vinne. For oss gjelder det å prestere og oppnå toppresultater, og jeg er overhodet ikke i tvil om at vi jobber med utgangspunkt i de samme verdiene som det MASCOT gjør hver eneste dag», sier Jan Magnussen. Kevin Magnussen er også fornøyd med den danske støtten. «Det betyr utrolig mye for prosjektet vårt at vi er et dansk lag som deltar med en dansk bil og danske sjåfører. Det er noe fantastisk ved det at vi kommer fra et så lite land, men har ambisjoner om å vinne verdens største løp. Derfor er vi stolte over at et stort dansk selskap som MASCOT har såpass stor tillit til prosjektet at de har valgt å bli med på laget», sier Kevin Magnussen.

For MASCOT er det også veldig betydningsfullt å være med når et dansk lag ligger i det øverste sjiktet. «Det er helt spesielt å være en del av dette, og det er en ære for oss å være på samme lag som såpass erfarne motorsportikoner som Jan og Kevin Magnussen. Deres profesjonalitet og målfokus er bemerkelsesverdig, og vi gleder oss til å se dem gjøre den neste drømmen til virkelighet», sier Michael Grosbøl, administrerende direktør i MASCOT. Han legger til: «Det er med glede og stolthet vi støtter nettopp dette prosjektet, hvor far og sønn endelig får oppfylt drømmen om å delta i LE MANS 24 HOURS 2021 side om side.» Det kommer ikke som en overraskelse at MASCOT støtter Jan og Kevin Magnussen i visjonen deres. MASCOT har i flere år støttet motorsporten rundt om i Europa og sponset nylig det danske motorsporttalentet Christian Lundgaard.

Arbeidsklær på jobb

Teamet rundt Jan og Kevin Magnussen vil også nyte fordelene ved det å ha et selskap kjent for innovative og slitesterke arbeidsklær med på laget. Teamet vil være fullt utstyrt med arbeidsklær og arbeidssko fra MASCOT. MASCOTs produkter er laget med fokus på maksimal bevegelsesfrihet. Det må være rom for aktivitet, effektivitet og dynamikk – avgjørende elementer på mange arbeidsplasser, ikke minst på verkstedet og i depotet.

Et spennende år for dansk motorsport og MASCOT

I tillegg til LE MANS 24 HOURS 2021, som finner sted i august, sponser MASCOT Magnussen Racing IVS i forbindelse med Jan Magnussens deltakelse i WEC og TCR i 2021.