Team Rosberg og MASCOT jobber sammen for felles suksess

    2021-Team Rosberg-MASCOT WORKWEAR-Motorsport-Mechanic-Race car- MASCOT ACCELERATE
    Thu, 08 Apr 2021
    MASCOT blir Team Rosbergs «offisielle leverandør av arbeidsklær» for DTM.

    «Takket være MASCOTs produkter har vi utstyret som trengs for å konkurrere helt i toppen», sier Kimmo Liimatainen, administrerende direktør i Team Rosberg. «Vi har som ambisjon å gi sjåførene og medarbeiderne det beste utstyret for å kunne utføre en god jobb. Kvalitet, komfort og sikkerhet er nøkkelordene når man jobber med motorsport og de krevende forholdene jobben innebærer. I tillegg til at vi føler oss veldig komfortable i MASCOTs arbeidsklær, ser de også flotte ut.»

    Michael Grosbøl, administrerende direktør i MASCOT: «Med partnerskapet får motorsportsengasjementet vårt en ny, særegen posisjonering. Som motorsportfans er vi stolte over å kunne jobbe med det mest suksessfulle DTM-teamet de siste årene. Under DMT-tittelforsvaret kommer vi til å utstyre teamet med produkter fra MASCOT® ACCELERATE-serien vår og tilby sko som gir maksimal sikkerhet og komfort, både for arbeid på banen og på verkstedet. Vi håper på felles suksess, verdifull innsikt og tilbakemeldinger for videre utvikling av produktene våre.»

    2021-Team Rosberg-DTM TR Race car

    Det danske familieeide selskapet Mascot International A/S har utviklet, produsert og solgt arbeidsklær av høy kvalitet samt vernesko siden 1982. Arbeidsklærprodusenten lever opp til kundenes forventninger ved å levere produkter av høy kvalitet verden over. MASCOT tilbyr bare produkter som er testet for langvarig bruk. De fleste produktene produseres i egne produksjonsanlegg og er derfor underlagt 100 % kvalitetskontroll. Gjennomgang og kontroll av produksjonsmetoder, produkter og leverandører er alfa og omega i denne strategien. Følgelig har Tested to Work ikke bare vært et slagord i flere år, men også en av MASCOTs viktigste arbeidsstrategier.

    Team Rosberg ble grunnlagt i 1995 av Formel 1-verdensmester Keke Rosberg og har vært en integrert del av DTM siden 1995. Med over 500 løp og totalt 5 titler er laget en del av historien til denne racerserien. Seiere i Formel BMW og Formel 3 bekrefter også at det å støtte unge talenter innen motorsport spiller en viktig rolle. Team Rosberg stoler på at førerduoen Nico Müller (SUI) og Dev Gore (USA) klarer å forsvare fjorårets seier under DMT 2021.