Bli sett med en smart og sporty refleksjakke

MASCOT® ACCELERATE SAFE Pustende, vind- og vanntett. Softshelljakke Smart design med brukeren i sentrum Mann
23. Februar 2021
Hvis du vil bli sett dag og natt, bør du ta en titt på denne softshelljakken fra MASCOT. Jakken i fluorescerende farger med reflekterende detaljer har en sporty stil – en design som gjør den til et smart alternativ til den tradisjonelle svarte jakken. Jakkens atletiske stil og egenskaper er tilpasset en aktiv hverdag.

Denne softshelljakken fra MASCOT® ACCELERATE SAFE har spesielle refleksdetaljer som gjør at jakken skiller seg ut designmessig. I motsetning til mange av de andre overdelene i serien, er denne softshelljakken ikke sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Jakken er et godt valg for situasjoner der synlighet ikke er et krav, men et alternativ. I tillegg til synlighet, har jakken en sporty stil med skarpe linjer og klare hi-vis farger.

Bli sett i både dagslys og mørke

Synlighet er viktig for sikkerheten din – spesielt i de mørke vintermånedene. Den nye softshelljakken fra MASCOT er et godt valg hvis du ønsker bedre synlighet og dermed sikkerhet. Dette gjelder uansett om du sykler til og fra jobb, besøker kunder, går tur med hunden eller inspiserer nye byggeprosjekter.

Refleksdetaljene får jakken til å lyse opp i mørket, f.eks. ved bruk av fjernlys, mens de klare hi-vis-fargene gjør det deg synlig for omgivelsene i både dagslys og mørke. Jakken er et godt alternativ til situasjoner der synlighet ikke er et krav, men er en viktig prioritet for deg.

MASCOT® ACCELERATE SAFE Pustende, vind- og vanntett. Softshelljakke Smart design med brukeren i sentrum Mann

Skarpe linjer gir en sporty stil

Softshelljakken kommer i hi-vis-fargene gul, oransje og rød med flere kontrastfarger å velge mellom. Den fluorescerende fargen blir brutt av skarpe kontrastdetaljer på skuldrene, og får dem slik til å se bredere ut. Den mørkere kontrastfargen går også igjen i midjen, og gir en slankende effekt. Begge deler bidrar til å støtte kroppens naturlige linjer og gi et atletisk og dynamisk uttrykk.

Det er imidlertid ikke bare designen som henspeiler på bevegelse og en aktiv hverdag. Jakken har en kroppsnær passform, og det fleksible stoffet gjør at den følger kroppens bevegelser uhindret. I tillegg har jakken god pusteevne, noe som gjør at den er behagelig å ha på seg, selv om pulsen stiger.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE