Christian Lundgaard tar sats med MASCOT

2020_Michael Grosbøl_MASCOT WORKWEAR_Christian Lundgaard_Motorsport rookie
7. November 2020
Motorsporttalentet Christian Lundgaard tar enda et skritt nærmere drømmen om å bli den neste dansken i Formel 1. Han får støtte av det danske selskapet MASCOT, som produserer arbeidsklær.

«Jeg er veldig glad for at MASCOT har valgt meg til å representere dem på det danske og internasjonale markedet», sier Christian Lundgaard. «Motorsport er en flott utstillingsplattform, og jeg ser frem til å bidra til å gjøre merkevaren deres bedre kjent. MASCOT kan hjelpe meg på vei mot målet mitt, Formel 1, samtidig som jeg kan gi dem eksponering og oppmerksomhet. Motorsport på dette nivået er en kompleks og høyteknologisk sport med vekt på resultater. Samtidig er det en innovativ sport der man må levere resultater hele tiden. Alle disse verdiene er i tråd med MASCOTs produkter og utvikling, så jeg er sikker på at vi sammen kan være til nytte for hverandre.»

For MASCOT gir det mening å støtte Christian Lundgaards drøm om å kjøre i motorsportens toppklasse, Formel 1. MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, sier: «Christian er et skinnende talent med en profesjonell holdning og høy arbeidsmoral. I tillegg til at han matcher verdiene våre, har han det som skal til for å kunne komme langt i jakten på drømmen. Å være med på å bidra til å bane vei for Christians drøm og en ny tid for dansk motorsport vil være en ære for oss.» 

MASCOT og motorsport passer veldig bra sammen

MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, har en stor interesse for motorsport og har ansvaret for et selskap med mange års kontinuerlig støtte for motorsport rundt om i Europa. «Mange av kundene våre har stor interesse for motorsport, og med vår sponsing kan kundene få gode motorsportopplevelser. Samtidig skaper sponsingen en eksponering av merkevaren MASCOT, som også gir stor verdi i riktige sammenhenger», sier Michael Grosbøl om forretningsperspektivet i partnerskapet med Christian Lundgaard.

Teamet rundt Christian Lundgaard vil også dra nytte av at et selskap som er kjent for å designe og produsere innovative arbeidsklær av høy kvalitet, er med på laget. Teamet vil være fullt utstyrt med klær fra MASCOT® ACCELERATE-serien og MASCOTs sko. MASCOTs produkter er laget med hovedvekt på å skape maksimal bevegelsesfrihet for de som bruker klærne. Det må være rom for aktivitet, effektivitet og dynamikk – avgjørende elementer på mange arbeidsplasser, og ikke minst i verkstedet og på pitstopen.

2020_Christian Lundgaard_car
Ved å sponse Christian Lundgaard og teamet bak legger selskapet enda større vekt på talentutvikling og merkevarekunnskap gjennom motorsport.

Christian ble, før de to siste løpshelgene i 2020-sesongen i Formel 2, plassert som nummer fire i den samlede tabellen.