Full bevegelsesfrihet i slitesterke arbeidsbukser

100 % fireveis stretchstoff som tåler industriell vask Mann Bukser med knelommer
27. Oktober 2020
Har du fremdeles ikke prøvd arbeidsbukser laget av 100 % fireveis-stretchstoff? Stoffet følger kroppens bevegelser, slik at du får maksimal bevegelsesfrihet og et utrolig høyt komfortnivå. I MASCOT® ACCELERATE-serien finner du arbeidsbukser i stretch i flere forskjellige passformer og benlengder. Dermed er alle medarbeiderne kledd likt, med arbeidsbukser som sitter akkurat som de skal.

MASCOTs unike fireveis-stretchstoff er elastisk i alle retninger. Det følger kroppen i alle mulige – og umulige – bevegelser, uten at noe strammer eller forstyrrer. Samtidig har stoffet god slitestyrke og sammentrekningsevne, slik at buksen bevarer passformen selv etter gjentatt bruk.

Som mange av de mer enn 70 produktene i MASCOT® ACCELERATE-serien, kan arbeidsbuksene med knelommer (18079-511) vaskes industrielt i samsvar med EN ISO 15797.

Buksestoffet er mykt mot huden og har en vannavvisende finish utenpå. Det holder huden tørr ved lett regn og bidrar til bedre komfort gjennom dagen.

Integrerte knelommer og utallige lommer til verktøyet ditt

Buksene (18079-511) har praktiske forlommer, baklommer og lårlommer som du kan oppbevare verktøy og arbeidsredskaper i. De har også egen lomme til telefon og målestokk. Bevegelsesfriheten begrenses ikke med det elastiske stoffet, selv når lommene er fulle. Lommene er integrert i designet og holder på den gode passformen og bevegelsesfriheten når de fylles opp.

Knelommene er forsterket med CORDURA® for å garantere svært god slitestyrke. Samtidig er knelommene justerbare, slik at du får optimal plassering av kneputen. Kneputene settes inn fra siden, noe som gjør dem enkle å ta ut og inn mens du har buksene på, så du slipper å bli for varm. Det finnes også en glidelås i kneområdet, som gir ekstra ventilasjon på bena.

100 % fireveis stretchstoff som tåler industriell vask Bukser med knelommer

Optimal passform til alle

MASCOT har arbeidsklær til enhver situasjon – og enhver medarbeider. Derfor lanseres arbeidsbuksene med knelommer både i herrepassform (18079-511) med tre forskjellige benlengder samt to damepassformer (18078-511 og 18088-511) med to benlengder. PEARL-passformen er utviklet for kvinner med en forskjell på mindre enn 20 centimeter mellom midje og hoftebredde, mens DIAMOND-passformen er for kvinner med en forskjell på mer enn 20 centimeter.

De forskjellige passformene og benlengdene gjør at alle medarbeiderne får riktig størrelse, slik at kneputene og verktøylommene sitter riktig.

I tillegg til en allsidig passform er buksen tilgjengelig i fire forskjellige farger: mørk marineblå, grønn, svart og mørk antrasitt.

Herre 

18079-511 MASCOT® ACCELERATE-bukser med knelommer

Dame

18078-511 MASCOT® ACCELERATE-bukser med knelommer, DIAMOND-passform

18088-511 MASCOT® ACCELERATE-bukser med knelommer, PEARL-passform