Arbeidsklær som er utviklet og testet for industrivask

2019 - ProWash® - Fleecegenser
4. November 2019
Med MASCOT® ACCELERATE-serien sender MASCOT for første gang industrivaskevennlige stretchprodukter ut på markedet. Et helt unikt elastisk fiber er tatt i bruk for at klærne skal tåle gjentatte industrivaskeprosesser, samtidig som de er strekkbare og gir full bevegelsesfrihet.

MASCOT® ACCELERATE er en helt ny serie smarte, funksjonelle og slitesterke arbeidsklær i nye bransjefarger. Blant seriens mer enn 70 produkter finnes det et komplett utvalg av både herrearbeidsklær og damearbeidsklær som tåler industrivask og -tørk.

Komforten kommer først

MASCOT har med MASCOT® ACCELERATE utviklet et stoff med fireveis stretch som tåler industrivask. Stretchmaterialet er veldig behagelig å ha på og følger smidig bevegelsene dine mens du jobber. Et opplagt valg for deg som trenger arbeidsklær som må kunne industrivaskes, men som samtidig vil ha full bevegelsesfrihet.

Testet for industrivask

Produktene i MASCOT® ACCELERATE-serien er testet i henhold til industrivaskstandarden ISO 15797, og de er merket med ProWash®, noe som betyr at de tåler industrivask ved 75 grader og etterfølgende industriell tørking. MASCOTs ProWash®-produkter har lang holdbarhet og bevarer form og farge etter gjentatt industrivask og -tørk. Selv om klærne dine ikke nødvendigvis skal industrivaskes, så har de gjentatte testprosedyrene fordeler for deg også. De utvalgte stofftypene er av høyeste kvalitet, og arbeidsklærne er ekstra slitesterke, slik at du ikke trenger å kjøpe nye arbeidsklær på en stund.

En komplett løsning

MASCOT® ACCELERATE er et bredt utvalg av arbeidsklær til bruk både ute og inne og som passer til mange forskjellige arbeidssituasjoner og bransjer. Her kan du velge mellom alt fra t-skjorter til vinterjakker, og serien har underdeler i form av bukser, shorts og skjørt. MASCOT gir deg dermed muligheten til å sette sammen komplette antrekk til både menn og kvinner. Seriens seks farger og utallige kombinasjonsmuligheter lar også bedrifter skape sin egen profil ved hjelp av MASCOT® ACCELERATE.


2019 - MASCOT® ACCELERATE, Modeller, Kvinner, Bukser, T-skjorter, Collegegensere, Jakker


Finn produktene fra MASCOT® ACCELERATE hos din MASCOT-forhandler eller på www.mascotworkwear.no.