Tom Kristensen tester

en ny MASCOT® WORKWEAR DTM racerbil
2019-MASCOT WORKWEAR-DTM-Audi Sport -Audi Sport Official Supplier
28. Mars 2019
Tom Kristensen, tidenes mestvinnende Le Mans-fører og tidligere sjåfør for Audi Sport i DTM, er tilbake bak rattet i en DTM-racerbil i disse dager, der MASCOT har invitert over 750 forhandlere fra hele Europa til et arrangement.

Den mest suksessfulle føreren i Le Mans noensinne og tidligere DTM-racerføreren, Tom Kristensen, begeistret publikum på et fire dagers arrangement som ble holdt av MASCOT. Temaet for arrangementet var fart, bevegelse og akselerering, og MASCOT inviterte derfor Tom Kristensen til å gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse.

Tom Kristensen er et særdeles velkjent navn innen motorsporten etter sine ni seire i det årlige 24-timersløpet i Le Mans. Han oppnådde også stor suksess for Audi i DTM. «Tom var derfor det perfekte valget for å inspirere og begeistre kundene til vår danske klespartner til motorsport og DTM», sier Romolo Liebchen, leder for internasjonale partnerskap hos Audi Motorsport. «De var imponerte både over MASCOTs nye hovedkontor og vår nye DTM-bil.»

Over 750 av MASCOTs europeiske forhandlere deltok på åpningsarrangementet for det nye hovedkontoret i Pårup, vest for Silkeborg, der den nye arbeidsklærserien, som henter inspirasjon fra dynamikken, fargene og designlinjene i bilene til Audi Sport, ble presentert for første gang. I tillegg til produktpresentasjoner og en omvisning i MASCOTs nye hovedkontorer, var racet med Tom Kristensen et av arrangementets høydepunkter. «Det har vært en fornøyelse å ha Audi Sport og Tom Kristensen på besøk i vårt nye hovedkontor i Danmark. Samarbeidet med Audi Sport er inspirerende på mange måter, og vi deler mange av de samme verdiene og arbeidsmetodene. Begge virksomhetene er kjent for kvalitet samt produktutvikling basert på grundig testing. Dette er også en av hovedårsakene til at vi nå utvider samarbeidet», sier Michael Grosbøl, administrerende direktør i MASCOT.

MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM-racerbil

Arrangementet i Danmark markerer begynnelsen på et mer utvidet samarbeid mellom Audi Sport og MASCOT. I 2019-sesongen vil en Audi RS 5 DTM-bil med MASCOTs logo og i MASCOTs farger være å finne i DTM-serien for første gang. Bilene for 2019 DTM og deres firesylindrede turbomotorer med over 610 hestekrefter blir for øyeblikket samlet i Audi i Neuburg, Tyskland. Den nye Audi RS 5 DTM og dens endelige spesifikasjoner blir for første gang presentert på et pressearrangement i München den 4. april.

DTM-sesongen starter på Hockenheimring den 4. mai.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

Bilen som skal kjøres i DTM ligner bilen som kjøres av Tom Kristensen og som han ga MASCOTs forhandlere en tur i under arrangementet.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

 

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier

MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier