Den legendariske Monza-banen

samarbeider med internasjonalt arbeidsklesmerke
2019 - Monza Eni Circuit - Racerbil
15. Mars 2019

 Foto: E. Ghidini / Monza Eni Circuit

Når Monza Eni Circuit markerer starten på 2019-sesongen i mars, får den verdenskjente racerbanen en svært synlig, ny touch. Monza Eni Circuit har startet et samarbeid med den store europeiske arbeidsklærleverandøren MASCOT, som de neste tre sesongene skal levere arbeidsklær til de ansatte på banen.

Motorsport har blitt en stor del av virksomheten til MASCOT, som ellers er kjent for utvikling og produksjon av kvalitetsarbeidsklær til fagfolk i alt fra håndverk og anlegg til produksjon og industri.

Godt rykte og sterkt engasjement

Klesprodusenten har hovedkvarter i Danmark, i tillegg til egne salgs- og serviceorganisasjoner i hele Europa. Italia er intet unntak, og her er motorsportvirksomheten nå styrket med avtalen med Monza Eni Circuit.

Organisasjonen bak den historiske banen Autodromo nazionale di Monza har vært på utkikk etter en arbeidsklærleverandør med sterkt engasjement for og god forståelse av motorsport. «Monza-banen har alltid hatt et godt rykte i motorsportverdenen. Dette kommer ikke bare av vår nesten hundre år lange historie, men også engasjementet til menneskene som jobber her», sier Monza-direktør Pietro Benvenuti.

Et referansepunkt i motorsporten

«De ansatte er ansiktet vårt utad mot kundene og offentligheten. Derfor er det avgjørende at de kan formidle verdiene til selskapet vårt på en god måte, ikke minst hva gjelder imaget vårt», sier Benvenuti og fortsetter: «Vi har bedt MASCOT om hjelp til å nå dette målet, og ba dem om å velge en egnet kleskolleksjon til våre ansatte, som alltid er i aktivitet. MASCOT er i ferd med å bli et referansepunkt i motorsporten, og i likhet med oss er de alltid på jakt etter å bli bedre. I MASCOT har vi funnet en samarbeidspartner som produserer allsidige tekniske klær i høy kvalitet som egner seg for alle ansatte på Monza, både kontormedarbeidere og de som jobber nede på banen.»

Samarbeidspartnere med like verdier

MASCOT er svært fornøyde med å ha nådd en posisjon innen motorsport hvor de kan tiltrekke seg anerkjente og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere som Monza Eni Circuit. Administrerende direktør i MASCOT, Michael Grosbøl, sier: «Vi er beæret over å ha blitt valgt som offisiell klesleverandør til Monza Eni Circuit, som i nesten 100 år har stilt banen til disposisjon for verdens beste racerbilførere og mest avanserte biler. Med Autodromo nazionale di Monza har vi fått en samarbeidspartner med sterke tradisjoner og fokus på høy kvalitet. Det er alltid flott å jobbe med profesjonelle selskaper som, i likhet med oss, krever høy kvalitet på både klærne og samarbeidsløsningene. Vi ser frem til å oppfylle de høye kravene som stilles og bidra til å fornye Monzas visuelle identitet med en sterk klesprofil de kommende sesongene.»

Monza Eni Circuit har valgt produkter fra MASCOTs utvalg av stretch-arbeidsklær til mange av banens ansatte, blant annet arrangementskoordinatorer, serviceansatte og kontormedarbeidere. Hvert år besøkes Monza Eni Circuit av over 1,8 millioner mennesker i forbindelse med arrangementer og motorsportløp, og de mange besøkende på banen vil i fremtiden møtes av danskdesignede arbeidsklær.

Pietro Benvenuti - General Manager at Monza Eni Circuit Michael Grosbøl - Managing Director MASCOT
 Foto: Monza Eni Circuit

Administrerende direktør ved Monza, Pietro Benvenuti, og MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, ser frem til å samarbeide om kvalitetsløsninger.

Om Monza Eni Circuit

Da Monza Eni Circuit ble bygget i 1922, var den kun den tredje spesialbygde motorsportbanen i verden. Banen har gjennom årene blitt kjent som «The Temple of Speed», og noen av de mest legendariske øyeblikkene i motorsporthistorien har funnet sted nettopp her. Monza-banen er vertskap for et stort antall forskjellige løp hvert år. Siden etableringen av de legendariske Formel 1-løpene i 1950, har Monza arrangert Italias Grand Prix i Formel 1 hvert år på den 5770 meter lange banen.

Om MASCOT

MASCOT er en av Europas største privateide arbeidsklærleverandører og produserer arbeidsklær til fagfolk innen et stort utvalg bransjer. Selskapet har gradvis etablert seg som et velkjent varemerke, blant annet innen motorsport, hvor de har omfattende samarbeidsavtaler med Audi Sport i FIA Formula E og DTM, et team i Dakar-rallyet, og DTC i Danmark – og fra 2019 finner du MASCOT også på Monza Eni Circuit i Italia.

2019 - Ultimate Stretch - jump - Termojakke - Bukser med knelommer - MASCOT<span>® ADVANCED</span>

Komfort og god slitestyrke er avgjørende når MASCOT utvikler nye arbeidsklær. Den nyeste serien med ULTIMATE STRETCH har arbeidsklær som er så komfortable at du ikke har lyst til å ta dem av.

2019 - MASCOT<span>® WORKWEAR -  Monza - logo</span>