Ny jakke kombinerer stretch og styrke

i et lett materiale
STRETCH Jakke - 2017 Pressesenter
4. Oktober 2017
MASCOT har lansert en tynn og lett stretch-jakke. Jakken er laget i nyutviklet fireveis-stretch, som er ekstremt sterk og har lav vekt.

Leter du etter en tynn og lett jakke som følger kroppens og armenes bevegelser, samtidig som den beskytter deg mot vær og vind? Nå finner du den i MASCOTs produktutvalg og hos en forhandler nær deg.

Vindtett og vannavvisende

Jakken har ikke noe tykt fôr som buler ut og begrenser bevegelsene dine. Den sitter derimot litt tettere til kroppen, og består at et lett nettingfôr og et lett og fleksibelt yttermateriale som holder vinden ute. Som en ekstra beskyttelse mot vinden, har jakken høy krave, vindskjørt med glidelås og forlenget rygg. I tillegg er yttermaterialet vannavvisende, slik at du holder deg tørr selv om det skulle komme en skur.

Skapt for høy aktivitet

Jakken er skapt for høy aktivitet året rundt. Den gir god pusteevne og ventilasjon under armene og midt på ryggen, slik at du blir kvitt varmen. Ermene er formskårede, slik at de følger armenes bevegelser i alle retninger. I tillegg får man selvfølgelig ekstra bevegelsesfrihet av det nyutviklede stretch-materialet, som strekker seg i alle retninger.

Alle de riktige lommene og detaljene

Jakken kan tilpasses individuelt med borrelåsen ved håndleddene. På brystet har jakken en telefonlomme med magnetlukking, i tillegg til en avtakbar ID-kortholder. Reflekser er integrert i designen for å gi synlighet i mørke omgivelser. Frontlommer, brystlomme og innerlomme lukkes med glidelås, slik at innholdet ikke faller ut. Jakken har også forsterkninger på de mest utsatte delene, noe som gir ekstra slitestyrke.

Pressesenter - MASCOT® STRETCH Arbeidsjakker

Samme lette materiale som i buksene

Stretch-jakken er en del av den nylanserte MASCOT® ADVANCED-serien, som tar i bruk helt nye farger som f.eks. petroleum. Serien er basert på fleksible og lette produkter med innovativ integrering av lommer, detaljer og funksjoner som kommer til nytte innen bygg og håndverk. Jakkens yttermateriale er det samme som seriens populære bukser er laget av.

Serien MASCOT® ADVANCED er utviklet med inspirasjon fra de nordiske landenes vind- og regnfulle kyster, der klærne må tåle litt av hvert med tanke på værbestandighet, slitasje og bevegelsesfrihet. Dette har foreløpig resultert i en serie med over 20 produkter. Bukser, t-skjorter og denne stretch-jakken ble lansert i løpet av sommeren. Serien blir utvidet med et større utvalg av vinter- og værbeskyttende overdeler fra oktober.

MASCOT® ADVANCED 17101-jakken finnes i størrelsene S–4XL og i fem forskjellige farger: 01009 (mørk marine / svart), 0618 (hvit / mørk antrasitt), 0918 (svart / mørk antrasitt), 0944 (svart / mørk petroleum) og 3309 (mosegrønn/svart).