19179-511 Bukser med knelommer

ULTIMATE STRETCH - vannavvisende - velegnet til industrivask
MASCOT® ACCELERATE SAFE
19179-511-01014 Bukser med knelommer - mørk marine/hi-vis oransje
19179-511-01014 Bukser med knelommer - mørk marine/hi-vis oransje
 • Produkt
 • Miljø
19179-511-01014 Bukser med knelommer - mørk marine/hi-vis oransje
Offshore-arbeidere - Hi-vis arbeidsklær - MASCOT® ACCELERATE SAFE
MASCOT® ACCELERATE SAFE Arbeidsklær - Hi-vis oransje - Tømmerhogger
Hi-vis arbeidsklær - Skogbruk - MASCOT® ACCELERATE SAFE Hi-vis oransje
 • ULTIMATE STRETCH ULTIMATE STRETCH
  Dette produktet er laget i ULTIMAT STRETCH. Stretchmaterialet er elastisk i alle retninger, noe som gir deg en unik bevegelsesfrihet. Produkter i ULTIMAT STRETCH er myke og behagelige å ha på seg. De følger alle bevegelser, noe som gir deg ekstra komfort på jobb.
 • Lav vekt Lav vekt
  Symbolet viser at arbeidstøyet har en lavere vekt enn gjennomsnittet. Slitestyrken er allikevel høy. Velg produkter med dette symbolet hvis du er på jakt etter slitesterkt arbeidstøy i en lett utgave hvis du jobber innendørs eller i et varmt miljø.
 • Vannavvisende Vannavvisende
  Når klærne har dette symbol er stoffet vanntett. Derimot er det på visse stofftyper ikke mulig å sette tape på baksiden av sømmene, og derfor kan produktet som helhet ikke betegnes som 100% vanntett, men kun vannavvisende.
 • Ergonomisk passform Ergonomisk passform
  Alle MASCOTs klær er selvfølgelig skapt til å bevege seg i. Men har du særlig bruk for at dine klær støtter, hjelper og bare sitter godt i alle kroppsposisjoner, så gå for den ergonomiske passform. Så det er god plass til å rekke ut, sitte på kne osv.
 • Knelommer Knelommer
  Hvis du allerede bruker kneputer, så vet du selv hvor viktig det er for komforten i din arbeidsdag. MASCOTs design av knelommens plassering sikrer at kneputen sitter perfekt hver gang du kneler.