Zenvo Automotive

MASCOT samarbeider med den danske bilprodusenten Zenvo Automotive, som spesialiserer seg på å lage de mest fantastiske og sofistikerte hyperbilene. Samarbeidet betyr at teknikerne hos Zenvo går med arbeidsklær og vernesko fra MASCOT under arbeidet i fabrikken.

Den danske hyperbilprodusenten Zenvo har fått et godt omdømme blant hyperbilentusiaster over hele verden med sin unike blanding av kraft, ytelse og prestisje. Hyperbilene er usedvanlige i den omfattende bruken av lettvektskarbonfiber og andre hybridkomposittmaterialer i tillegg til en særegen kraftoverføring.

Zenvo Bil - Hvit

Zenvos hyperbiler

Den banefokuserte Zenvo TSR-S fikk sin debut i 2018 og har et Zentripetal aktivt bakskjermsystem som bidrar ytterligere til bilens fantastiske yteevne. Dette er en kjørevennlig hyperbil skapt for veien, og eieren har muligheten til å endre egenskapene til bilen ved hjelp av en rekke justerbare innstillinger som transformerer den til en racerbil med fokus på god prestasjon.

Det blir produsert maks. fem biler i året, fordelt på tre modeller: TS1 GT, TRS og TRS-S. En bil fra Zenvo er derfor en ekstremt sjelden vare og et ekte samleobjekt.

2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet

Høy kvalitet på hvert deres felt

Zenvo peiler seg inn på å arbeide sammen med andre ledere av nisjesektorer, og derfor er MASCOT stolt av å kunngjøre samarbeidet der teknikerne går i arbeidsklær og vernesko fra MASCOT under arbeidet i Zenvos fabrikk og på forskjellige offentlige arrangementer, slik som bilmessen Salon international de l'automobile de Genève, Copenhagen Historic Grand Prix og Ascari Track Day Q4 2019.

Zenvo er glade for å bruke klær og utstyr fra MASCOT, og sier: «Som dansker setter vi hos Zenvo pris på å kle oss i MASCOTs arbeidsklær. Kleskolleksjonen er, på lik linje med bilene våre, full av morgendagens teknologi og funksjonalitet, og tilbyr utmerket komfort til profesjonelle».

2019-Zenvo Automotive - MASCOT WORKWEAR - Zenvo technician
2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet