MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY safety boots

  Med 150 års erfaring og mer enn 7 000 ansatte på over 400 steder i Storbritannia, kombinerer Tarmac kunnskap og ekspertise når de skaper fremtiden for byggematerialer og konstruksjonsløsninger. Virksomheten er involvert i noen av de største byggeprosjektene i Storbritannia. Tarmac jobber med sement, asfalt, betong osv. og trenger derfor det beste fottøyet for å sørge for at deres ansatte har trygge arbeidsforhold. Dette trenger de MASCOTs hjelp til.

  Personlig verneutstyr (PPE) er alfa og omega når Tarmac skal beskytte sine medarbeidere mot risiko på arbeidsplassen. I mange tilfeller danner PPE et ekstra beskyttelseslag for ansatte i tilfelle andre kontrolltiltak mislykkes.

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY holder Tarmacs medarbeidere trygge

  Et viktig del av verneutstyret er vernesko for mellomfotsbenet, noe alle medarbeidere som utfører risikofylt arbeid må bruke.

  MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

  «Medarbeidere som jobber i byggevirksomheten vår ytret bekymringer rundt ytelsen og komforten til de eksisterende verneskoene våre. Å ha på seg skoene i flere timer i varierende overflateforhold og vått vær kan føre til at brukeren føler ubehag. Bekymringene omfattet støvelens vekt, ubehag forårsaket av tåkappen i stål og mellomfotsbeskyttelsen, støvler som lekker i vått vær, generell kvalitet og at støvlene må byttes ut i løpet av noen måneder etter kjøpet.»

  For å løse disse utfordringene, tok Tarmac en samarbeidsinnstilt tilnærming og valgte å samarbeide med sin ledende leverandør, MASCOT.

   

  Vernestøvler 

  «Oppdraget begynte med at MASCOT jobbet sammen med teamene våre innen byggfag for å forstå utfordringene de ansatte møtte på under bruk av støvlene. Disse samtalene dannet grunnlaget for en total redesign av støvelen med tanke på behovene til Tarmacs ansatte. Omhyggelige fabrikktester sørget for at det nye designet løste vanlige bekymringer som komfort, vanntetthet og holdbarhet.

  En liten gruppe ansatte ble bedt om å teste MASCOTs nye design som en del av den første testrunden, etterfulgt av flere bredere tester på Tarmacs byggeplasser, inkludert bygglageret vårt i Agecroft.

  Positive testresultater og gode tilbakemeldinger fra arbeidsstyrken har gjort at denne neste generasjonen med vernesko har gått i full produksjon og nå er lett tilgjengelig på det britiske markedet.»

  En ansatt i Agecroft sier: «Det var flott å bli spurt om å bli involvert i prosessen med å redesigne vernestøvlene våre. Dette viste ikke bare at Tarmac lyttet til bekymringene våre angående ytelsen til våre eksisterende støvler, men det betydde også at det nye produktet gjenspeiler de virkelige utfordringene vi står overfor når vi jobber på byggeplassen.»

  Gjennom samarbeidet med Tarmac var MASCOT i stand til å lytte til de ansattes bekymringer og tilby en ny, skreddersydd verneskoløsning de ansatte fikk være med på å utvikle. I tillegg var Tarmac i stand til å sikre at materialene som ble brukt til den nye støvelen ble utvunnet og produsert på en ansvarlig og bærekraftig måte.

  Tarmac - A CRH Company

   

  Har du en flott historie å dele?

  Kontakt marketing.support@mascot.dk og del meningene dine. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!