LANGVARIG PROFESJONELT ARBEIDSFORHOLD

  Siemens Gamesa har jobbet med Mascot på globalt nivå i mange år. Kvaliteten, komforten og påliteligheten til plaggene deres scorer konsekvent høyt hos brukere, fra teknikere til fabrikkansatte, enten de jobber på land eller offshore.

   

  Da vi i 2016 åpnet rotorbladfabrikken i Hull, var valget enkelt. Å utstyre våre 900 nye ansatte med over 20 000 artikler var ingen enkel oppgave, men Mascot levde opp til forventningene og sørget for at prosessen gikk problemfritt. Alt fra å levere pakker med artikler i forskjellige størrelser, levere på kort varsel og sørge for at produksjonsløp på visse kleslinjer imøtekom behovene våre, gikk problemfritt. De samarbeidet dessuten utrettelig med våre andre nøkkelleverandører, som for eksempel vår integrator som administrerer bestillingene og vaskeselskapet som tar seg av plaggene. Da vi i utgangspunktet vurderte andre markedsleverandører, var det mange andre produsenter som lovet for mye, og når det kom til saken, ikke kunne tilby i nærheten av de forventede servicenivåene.

  Siemens_gamesa-Mascot

  SAMARBEID

  Helt siden den gang, har vi jobbet tett sammen for å sikre at vi til alle tider har de rette produktene til de rette forholdene. Lanseringen av 17179-buksene med fireveis-stretch var særlig populær blant brukerne. Buksene økte komfortnivået betydelig, samtidig som de var lette, og dermed mye kjøligere å bruke. Dette er særlig viktig ved arbeid i utfordrende forhold, som på innsiden av vindturbinblad. Og aller viktigst – prisen var fortsatt gunstig.

  SIemens_gamesa_mascot2

  BÆREKRAFT

  SGRE har særlig fokus på bærekraft, noe som også er viktig for Mascot. Deres nye overdeler i CROSSOVER-serien, laget av resirkulert polyester og økologisk bomull, har nylig blitt lansert over hele vår virksomhet i Storbritannia, med gode tilbakemeldinger. Medarbeiderne ser aktivt etter disse bærekraftige produktene, produsert av resirkulerte og organiske materialer, og for oss som virksomhet, er det viktig å kunne tilby dem. Overgangen til disse plaggene blir mye enklere når leverandøren er en de stoler på.

  Ansvarlige arbeidsklær

  Som innkjøpsekspert syns jeg at de er flotte å ha med å gjøre. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Mascot i mange flere år og se hvilke spennende innovasjoner de kommer med!

  Matt Scaum

  Seniorinnkjøper

  Siemens-Gamesa