High Class Racing&nbsp;Racerbil MASCOT<span>&reg; ACCELERATE&nbsp;T-skjorte &amp;&nbsp;Pikéskjorte</span>

  ARBEIDSKLÆR FOR KREVENDE SITUASJONER

  High Class Racing er et dansk racingteam som ble grunnlagt på begynnelsen av 1990-tallet, og som for tiden konkurrerer i FIA World Endurance Championship, som det europeiske 24-timersløpet på Le Mans er en del av.

  I den 89. utgaven av 24-timersløpet på Le Mans var både mekanikerne og ingeniørene i High Class Racing-teamet, i samarbeid med Jan Magnussen, utstyrt med arbeidsklær og sko fra MASCOT.

  Det er flere grunner til at et så prestisjefylt team valgte MASCOT:

  Å SKAPE EN ENSARTET LOOK

  Nikolaj, lagleder i High Class Racing, sier: «Vi trengte en uniform som ser profesjonell ut og skaper en ensartet look. Dessuten skal den være lett gjenkjennelig og gjøre at laget skiller seg ut fra konkurrentene.

  Vi var veldig fornøyde med produktene vi mottok. Hele High Class Racing-teamet var kledd i MASCOTs svarte poloer eller svarte T-skjorter, røde iøynefallende jakker og lette bukser fra MASCOT® ACCELERATE. Det å være kledd i samme uniform gjorde at laget ble mer sammensveiset og bidro til økt entusiasme og ønske om å vinne.

  Vi var også veldig glade for at MASCOT tilpasset plaggene ved å trykke hovedsponsorenes logoer.»

  «Vi kompletterte antrekket med sko fra MASCOT. De er veldig lette og fleksible, noe som gjør jobben vår enklere og sikrer at vi ikke blir slitne i føttene i løpet av dagen.» sier Florent, en av ingeniørene.

   

  KOMFORT

  Thomas, en av lagets mekanikere, legger til: «Klærne gir oss ikke bare en unik, strømlinjeformet identitet. De tåler også det harde arbeidet vi utfører hver dag. Å jobbe som mekaniker stiller høye krav til arbeidsklærnes passform og komfort. God komfort og beskyttelse er avgjørende, og MASCOT-produktene vi mottok lever opp til forventningene våre.

  Når vi jobber med bilen, jobber vi i mange forskjellige stillinger. Materialet til både buksen og shortsen er utrolig elastisk og gir oss god bevegelsesfrihet. Plaggene er veldig behagelige å ha på. Temperaturene kan bli veldig høye under løp om sommeren! Det lette materialet er perfekt for varme dager.»

  «Klærnes pusteevne er alfa og omega. Når man jobber 12–15 timer hver dag i høye temperaturer, kan man raskt føle seg ukomfortabel hvis man har på seg klær som ikke er pustende. Heldigvis er disse MASCOT-overdelene veldig pustende og tørker raskt, noe som gjør dem behagelige å ha på, selv ved fysisk aktivitet i varme omgivelser.» – Roger.

  High Class Racing&nbsp;Racerbil MASCOT&reg; ACCELERATE&nbsp;T-skjorte &amp;&nbsp;Bukse

  HOLDBARHET

  Jordi, en av teamets mekanikere, påpeker at det å ha klær som er lette å vaske, også er veldig nyttig for dem. «Tidligere hadde vi klær som kunne vaskes gang på gang uten å bli helt rene. Det å ha rene klær er viktig for å opprettholde teamets profesjonelle utseende og påvirker dessuten humøret til teammedlemmene. De må føle seg rene når de møter opp til verkstedet om morgenen.»

  «Klærnes holdbarhet etter noen måneder og flere vask er også viktig. Kommer de til å krympe? Kommer de til å miste form og farge? Av og til må vi industrivaske klærne. Dette er en røff prosess som ikke alle merker tåler. MASCOT har gjort en flott jobb også på dette området.» – Oliver.

  PROFESJONALITET

  Gustavo, teamkoordinator i High Class Racing, legger også vekt på at god kundeservice er en viktig faktor når det gjelder å velge leverandør av teamets klær. «Det er ikke bare kvaliteten på klærne som er viktig. Vi ser også på prosessen med å velge og bestille klærne. De riktige logoene må være på de riktige stedene, produktene må komme i riktige størrelser, osv. Her leverte dere utmerket service.»

  MASCOTs produkter er designet for aktivitet, effektivitet og motivasjon. Dette er én av grunnene til at disse produktene ble valgt ut til High Class Racing, teamet bak Jan og Kevin Magnussen.

  Vi ønsker å takke High Class Racing for gode tilbakemeldinger. Vi er kjempeglade for å kunne være til hjelp.

  High Class Racing

   

  Har du en flott historie å dele?

  Kontakt marketing.support@mascot.dk og del meningene dine. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!