Christian Lundgaard – dansk motorsporttalent

MASCOT samarbeider med det unge motorsportstalentet Christian Lundgaard, som kjører i Formel 2, men som drømmer om å kjøre i Formel 1. Christian Lundgaards team bruker klær fra MASCOT® ACCELERATE-serien og sko fra MASCOT. Klærne er valgt ut med fokus på aktivitet, effektivitet og dynamikk, som er avgjørende i depotet.

Christian Lundgaard & Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Sterke fellesverdier

Christian Lundgaard vet hva han vil, og er forberedt på å jobbe hardt for å oppnå målet sitt. Han har en profesjonell holdning og høy arbeidsmoral, noe som er i tråd med MASCOTs verdier. Å oppnå resultater krever hardt og konsentrert arbeid.

Samarbeidet med Christian Lundgaard er et naturlig steg videre for MASCOT etter flere år med kontinuerlig støtte for motorsport i Europa. MASCOT er stolte av å være med på Christians vei for å oppnå drømmen. Samtidig fører sponsingen til eksponering av MASCOT-varemerket, noe som gir verdi i riktige sammenhenger, ettersom mange av MASCOTs kunder har stor interesse for motorsport.

Michael Grosbøl & Christian Lundgaard

Christian Lundgaard sier følgende om samarbeidet: « […] MASCOT kan hjelpe meg på veien mot målet mitt, Formel 1, samtidig som jeg kan gi dem eksponering og oppmerksomhet. Motorsport på dette nivået er en kompleks og høyteknologisk sport med vekt på resultater. Samtidig er det en innovativ sport der man må levere resultater hele tiden. Alle disse verdiene er i tråd med MASCOTs produkter og utvikling, så jeg er sikker på at vi sammen kan være til nytte for hverandre.»