EN ISO 20345

    Vernesko og -støvler er et avgjørende element for arbeidstøyet for å sikre at arbeidsdagen ender godt hvis ulykken skulle være ute. MASCOTs vernesko sertifisert iht. EN ISO 20345: 2011 beskytter føttene dine, slik at du slipper unna hvis du mister noe tungt på tærne eller hvis du tråkker på en spiss gjenstand.

    EN ISO 20345: 2011

    EN ISO 20345: 2011-sertifiserte vernesko og -støvler er sklisikre (SRC) og har en ergonomisk passform. Vernesko fra MASCOT er sertifisert iht. sikkerhetsklassene S1P eller S3, som angir kravene til beskyttelse. Sikkerhetsklassene S1P og S3 dekker vernesko, -støvler og -sandaler med full sikkerhet, dvs. sko og støvler med spikervern og tåkappe til personer som trenger særlig robuste vernesko. Sko i sikkerhetsklassen S3 er videre vannavvisende og varmebestandige opptil 300 °C (HRO).

    Sikkerhetsklasser for vernesko

    Vernefottøy er oppdelt i klasser etter hvilken beskyttelse de gir, f.eks. S1P og S3. Her får du en oversikt over hva de forskjellige sikkerhetsklassene inneholder.

      S1P
    S3
    Godkjent i henhold til EN ISO 20345:2011
    Sømvern
    Tåhette
    Sklihemmende
    Olje- og bensinbestandig yttersåle
    Støtabsorberende
    Antistatisk
    Pustende
    Vannavstøtende i henhold til standarden
     

    MASCOT har et omfattende utvalg av vernefottøy. Derfor har vi delt det opp i sikkerhetsklasser, siden fottøyet innenfor hver sikkerhetsklasse har en rekke fellestrekk. Sikkerhetsklassene vises med de mest omfattende sikkerhetsklassene først.