Lette vernesko

    Vernesko - MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - 2018
    Mon, 10 Sep 2018
    Nye vernesko og -støvler kombinerer lav vekt med et ekstremt støtdempende sålemateriale og ekstra bøyelige egenskaper i forfoten. Det merker man! Og det kan merkes som en letthet og en behagelig komfort til føttene dine. Også på lange arbeidsdager.

    Denne høsten lanserer MASCOT en ny serie vernesko med navnet MASCOT® FOOTWEAR ENERGY. Fire stiler med to farger/varianter hver.

    Støtdemping motvirker slitne føtter

    Det er den støtdempende og lette mellomsålen av materialet ETPU som gjør at MASCOT® FOOTWEAR ENERGY skiller seg ut fra andre vernesko. Sålematerialet gjør verneskoene ekstremt støtdempende og behagelige å ha på seg. Hver gang du tar et skritt, absorberer sålen de støtene som ellers ville forplantet seg som en ømhet og tretthet i beina og ryggen generelt ved hver kontakt med underlaget. Det gir en gangkomfort ut over det vanlige – til og med på harde underlag og etter mange timer på føttene.

    100 % metallfrie sko

    Alle vernesko og -støvler i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien lages uten metall. Tåkappen er dermed laget av kompositt, mens spikervernet er laget av et avansert, slitesterkt tekstilmateriale. Dette er med til både å gjøre fottøyet ekstremt lett og samtidig også sørge for at skoene ikke er kulde- eller varmeledende. Dette er en stor fordel hvis du jobber på veldig kalde eller veldig varme underlag. Alle materialene er valgt med fokus på å gi MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien lavest mulig vekt og høyest mulig fleksibilitet.

    Vernesko som føles som en sokk

    Fottøyet i MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien er godkjent etter EN ISO 20345 sikkerhetsklasse S1P og med såler godkjent etter den beste normen innenfor sklihemmende såler: SRC. Dessuten har alle modellene non-marking-såler, så de ikke lager merker på underlaget, som for eksempel nylagte gulv. Serien er utviklet med tanke på ansatte i håndverksfag som går og står mange timer i løpet av arbeidsdagen. Et testpanel fra nettopp disse bransjene har hatt på seg skoene på typiske arbeidsdager i en testperiode i utviklingsprosessen. MASCOT har brukt tilbakemeldingen fra testpanelet til å finjustere detaljer før produksjonen av skoene ble satt i gang. Skoene selges hos MASCOTs forhandlere fra september av.

    To av de fire modellene (F0132 og F0133) har et elastisk overmateriale som nesten føles som en ekstra sokk. Det bløte strekkbare stoffet sitter inntil foten og gir god støtte når man beveger seg.