Vernestøvletter

Produkter ()

Hvis du foretrekker en lav vernestøvel som gir optimal støtte og beskyttelse rundt anklene, men samtidig god bevegelsesfrihet, er vernestøvletter fra MASCOT et opplagt valg. Vernestøvletter er varmere og beskytter anklene bedre enn lave vernesko, men de er ikke like varme som en høy støvel. Hvis du jobber ute på byggeplasser eller i ekstreme omgivelser der du trenger ekstra beskyttelse og støtte til føttene, er vernestøvletter et optimalt valg.

Finn en støvlett som passer dine behov

Hos MASCOT finner du vernestøvletter i flere forskjellige materialer, alt etter hvilke krav du stiller, og din personlige smak. Hvis du trenger ultimat beskyttelse og isolering, bør du velge en kort støvel i lær eller nubuck. Foretrekker du heller en lettere og ventilerende støvlett som likevel beskytter anklene, kan du se etter en støvlett i tekstil. Støvlettene finnes i et stort utvalg av forskjellige størrelser, slik at du garantert finner et par som passer deg.

Beskytt føttene best mulig

Alle vernestøvletter i MASCOTs produktutvalg er testet og godkjent i henhold til EN ISO 20345:2011, og de fleste hører til i sikkerhetsklasse S3. For best mulig beskyttelse av føttene har alle vernestøvlettene spikervern, tåkappe og olje- og bensinresistent yttersåle. Alle støvlettene er dessuten både sklisikre, støtabsorberende, antistatiske og pustende. Støvlettene i sikkerhetsklasse S3 har i tillegg til de ovennevnte funksjonene også vannavvisende egenskaper. MASCOT har også vernestøvletter for ekstreme omgivelser, som er spesialdesignet for å hindre at gnister slipper inn i støvletten.