UV-beskyttende

Produkter (0)

Hvis du jobber ute i solen i flere timer hver dag eller når solen er ekstra sterk, stilles det spesielle krav til arbeidsklærne dine. MASCOT har et bredt utvalg av UV-beskyttende arbeidsklær som er spesialutviklet for å beskytte deg mot UV-stråler.

Beskytt deg mot solen

Hos MASCOT finner du UV-beskyttende arbeidsklær som er sertifisert etter UV-standard 801. Denne sertifiseringen gir deg optimal beskyttelse mot stråling fra solen. Når du velger UV-beskyttende arbeidsklær med denne sertifiseringen, kan du være sikker på at solen ikke skinner gjennom arbeidsklærne og skader huden din.

Mange forskjellige varianter

Du finner forskjellige produktvarianter med UV-beskyttelse i MASCOTs produktutvalg. Alt fra arbeidsbukser, overaller, arbeidsjakker og trøyer til T-skjorter, shortser og piratbukser. De UV-beskyttende arbeidsklærne har samme høye slitestyrke og funksjonalitet som du kjenner igjen fra øvrige arbeidsklær fra MASCOT. Du finner blant annet en rekke praktiske lommer og funksjoner, som hengelommer, knelommer og frontlommer.

Synlig og sikker på sommeren

MASCOT har også arbeidsklær som i tillegg til å holde deg synlig og sikker beskytter deg mot stråling fra solen. Hvis du for eksempel jobber i nærheten av maskiner eller trafikk og synlighet er avgjørende for sikkerheten din, kan du bruke MASCOTs UV-beskyttende arbeidsklær i fluoriserende materialer med reflekser.