Termoskjorter

Produkter (0)

Når du behøver å holde deg varm, men også ønsker å se smart ut, er MASCOTs termoskjorter et naturlig valg. MASCOTs termoskjorter er inspirert av motebransjens isolerende skjortetyper og kan brukes på forskjellige måter. Termoskjorten kan fint brukes utenpå en t-skjorte eller collegegenser i stedet for en jakke når det er litt kjølig. Termoskjorten passer også til de kalde arbeidsdagene under f.eks. en jakke. Skjortene gir en behagelig komfort på de kjølige arbeidsdagene, slik at du lett kan holde varmen.

MASCOT har et utvalg av termoskjorter i forskjellige varianter. I MASCOT® ADVANCED-serien finner du en termoskjorte med CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Den unike CLIMASCOT®-isoleringen gjør at du lett kan holde på varmen. Skjorten er lett og myk og tar ikke mye plass som et mellomlag eller når du pakker den ned i f.eks. en pose. Skjorten er dessuten laget i flanell, noe som gir stoffet den karakteristiske, myke overflaten. Det finnes også termoskjorter med vattert fôr i god kvalitet, som gir en høy varmeisolerende effekt. Disse termoskjortene har CORDURA®-forsterkninger på spesielt utsatte steder. CORDURA® er syv ganger sterkere enn bomull, noe som gjør at disse skjortene har en ekstra høy slitestyrke og holdbarhet, slik at du kan bruke skjorten enda lenger.

MASCOTs termoskjorter er alle regulerbare ved håndleddene for å kunne gi den beste komforten og bevegelsesfriheten både på jobb og fritid. Med MASCOTs termoskjorter får du også mange muligheter til å oppbevare utstyr som f.eks. kulepenner eller mobil. Skjortene har flere praktiske funksjoner, som brystlommer med enten trykknapper og/eller glidelås. Skjortene har i tillegg ermelommer og frontlommer.