Motorsportmentalitet

Motorsport trekker tusenvis av tilskuere til begivenhetsrike løp over hele verden, året rundt. På banene og i pitten er disiplin, presisjon og sikkerhet ytterst viktig. Dette er også faktorer vi i MASCOT streber etter når vi utvikler arbeidsklær og verneklær. Vi er derfor stolte av å være sponsor for noen av verdens beste internasjonale motorsportteam.

MASCOT er den offisielle leverandøren til Audi Sport i både FIA Formula E og DTM. Arbeidsklærne våre sørger for at mekanikerteamet og andre ansatte i Audi Sport til enhver tid kan yte sitt beste når det trengs og i situasjoner der bevegelsesfrihet og pusteevne er viktig.

MASCOT har i flere år vært hovedsponsor for DTC-serien i dansk motorsport, som hvert år inkluderer legendariske og spennende løp på blant annet Jyllandsringen i nærheten av Silkeborg (Danmark) der MASCOT ble grunnlagt. På den andre siden av kloden testes MASCOTs arbeidsklær under ekstreme forhold, når det nederlandske teamet Coronel deltar i Rally Dakar på de sør-amerikanske off-road-banene. Les mer om MASCOTs motorsportsponsing i undermenyen.