Monza Eni Circuit

MASCOT leverer arbeidsklærne til medarbeiderne på Monza Eni Circuit. Det legendariske motorsportanlegget har derfor et tydelig dansk preg, siden medarbeiderne er de første kundene og offentligheten kommer i kontakt med hos Monza Circuit.

2019 - MASCOT<span>® WORKWEAR -  Monza - logo</span>
Monza Eni Circuit - Racerbil

Ved å inngå samarbeid med Mascot har organisasjonen bak Monza Eni Circuit, Autodromo Nazionale Monza, bevisst valgt en klesleverandør med et sterkt engasjement i og en grundig forståelse av motorsportsverdenen – og det kan vi trygt si at MASCOT, som har flere sponsoravtaler med aktører innen motorsport, har. For MASCOT er samarbeidet med Monza en helt naturlig forlengelse av den sterke posisjoneringen som virksomheten har i motorsportsverdenen.

Pietro Benvenuti, General Manager hos Monza, sier dette om samarbeidet: «[…] MASCOT har blitt et referansepunkt i motorsportsverdenen, og akkurat som oss, bestreber MASCOT seg på å alltid stille den beste kvaliteten til rådighet. I MASCOT har vi funnet en samarbeidspartner med et allsidig utvalg av tekniske klær av høy kvalitet som er egnet for alle Monzas ansatte, fra personalet på banen til kontormedarbeidere.»

Arbeidsklær med bevegelsesfrihet

Medarbeiderne på Monza Circuit bruker fremfor alt produkter fra MASCOTs utvalg av klær med stretch. God bevegelsesfrihet og høy kvalitet var i fokus da man skulle finne en ny leverandør av arbeidsklær til motorsportanleggets mange medarbeidere, som har stillinger som blant annet eventkoordinator, servicemedarbeider og kontorpersonale.

Monza Eni Circuit

Monza Circuit ble etablert i 1922, og med årene har den 5770 meter lange banen blitt kjent som «The Temple of Speed». Hvert år holdes det et stort antall forskjellige motorsportløp på Monza Circuit-banen, blant annet italienske Formel 1 Grand Prix.