MASCOT engasjerer seg i fotball

MASCOT støtter fotball over hele Europa Dette gjør vi som både hovedsponsor og delsponsor, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøyer og LED-bannere. Det profesjonelle samarbeidet med klubbene og deres partnernettverk er også viktige deler av sponsingen.

LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

MASCOT engasjerer seg i fotball blant annet fordi det også engasjerer og interesserer kundene og partnerne våre. Sport har en evne til å fascinere og samle mennesker verden over, på tvers av landegrenser, kulturer, politikk og religioner. Samtidig er profesjonelle klubber også gode partnere og nettverksfora. For MASCOT er fotballsponsing en viktig markedsføringsmetode fordi det ikke bare gir MASCOT eksponering på gode plattformer, men fordi det også støtter sport og gir gode opplevelser for kunder og partnere.

MASCOT engasjerer seg i fotball over hele Europa:

Nederland

MASCOT er den offisielle leverandøren av arbeidsklær for Ajax og trøyesponsor for SC Heerenveen i Nederland. I tillegg har vi LED-bannere på utvalgte stadioner.

Offisiell leverandør av arbeidsklær for Ajax

Trøyesponsor for SC Heerenveen, Roda JC Kerkrade

Tyskland

MASCOT støtter flere klubber i Tyskland, og merkevaren MASCOT® WORKWEAR kan sees flere steder i de tyske klubbene.

LED-banner i flere store klubber over hele Europa

Danmark

MASCOT er hovedsponsor for Silkeborg IF og har dessuten partnerskap i en rekke danske superligaklubber samt klubber i andre divisjoner.

Hovedsponsor for Silkeborg IF (SIF)

47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887 - Passion for football

Aktiviteter i andre europeiske fotballnasjoner

Generelt engasjerer MASCOT seg i fotball i flere europeiske land. Du vil derfor kunne se at MASCOT® WORKWEAR vises på skjermen når du ser kamper fra forskjellige land.