Audi Sport Official Supplier

MASCOT har blitt en offisiell leverandør for Audis team i FIA Formula E Championship og DTM. Både mekanikerne og resten av teamet til Audi Sport bruker produkter fra MASCOT under DTM og FIA Formel E. Klærne er valgt ut med fokus på god bevegelsesfrihet og pusteevne.

MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier
MASCOT is official supplier of Audi Sport - Formula E race car - DTM race car  - Audi Sport team - MASCOT workwear

En stor ære for MASCOT

«Audi Sport har utrolig høye krav til kvaliteten på produktene sine – både når det gjelder ytelse, holdbarhet, presisjon, sikkerhet og design. Derfor er det en stor ære for oss å bli valgt til offisiell leverandør for Audi Formel E-teamet», sier MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl.

Lederen av Audi Sports Dieter Gass, sier: «MASCOT er et prisbelønnet selskap innen sitt felt – derfor passer de perfekt sammen med vinnerkulturen hos Audi Sport.»

Presisjon, tempo og kontinuerlig innovasjon

Audi RS 5 DTM har siden 2013 dratt i land 32 seiere, 26 beste startposisjoner og 42 raskeste omganger på 73 løp i den populære konkurransen. De siste tre årene har Audi vunnet flest DTM-løp.

Hele Audi Sport sitt team av mekanikere, ingeniører og andre i DTM bruker arbeidsklær fra MASCOT. Valget har som regel falt på lette produkter med stretchmaterialer som gir optimal bevegelsesfrihet i de viktige minuttene, timene og dagene i verkstedet og depotet. Vi har også valgt produkter med fokus på komfort i varme omgivelser, for eksempel i depotet der det kan bli opptil 35–40 grader. Da er det viktig med god pusteevne og fukttransporterende egenskaper.

«Behagelige arbeidsklær er alfa omega for oss. Vi jobber mye og ofte under stort press på begrenset plass. Derfor må klærne støtte og hjelpe oss i enhver bevegelse når vi beveger oss rundt og under bilen», Werner, DTM mekaniker hos Audi Sport.

Med Audi Sport i depotet

MASCOT er offisiell klesleverandør til Audi Sports fabrikkteam i ABB FIA Formula E-mesterskapene, som er verdens første fullstendig eldrevne gatebilrace. Formel E består av 11 team og 22 førere, og leverer racing i verdensklasse i 12 byer med 13 løp over fem kontinenter i løpet av sesongens sju måneder.

Med 13 løp på fem forskjellige kontinenter i løpet av sesongen, kan temperaturer og vær skifte veldig. «Ettersom de fleste løpene foregår i Sør-Amerika, Asia og Sør-Europa, forventer vi varmt og fuktig vær. Derfor er det veldig viktig å ha pustende klær, slik at genseren er tørr selv om man svetter», sier Audi Sports mekanikere.

I det hele tatt spiller egenskapene til arbeidsklærne en stor rolle: «Buksenes funksjonalitet er også i fokus. Ofte må vi knele på hardt underlag for å arbeide på bilen, eller ligge på bakken for å arbeide med undersiden av bilen. Derfor setter vi stor pris på ekstra funksjonalitet som kneputer eller stretch i alle retninger. Det kan også forekomme uventet regn, og derfor må klærne i tillegg være vannavvisende. Hvis det dukker opp problemer, og vi må løse dem raskt, kan det være veldig hektisk i paddocken. Det er viktig for oss å ha komfortable og funksjonelle klær når vi skal levere varene.»

Mekanikere - MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport