MASCOT® ACCELERATE

Serien som matcher alle situasjoner

Icon - +70 productsIcon - men/women/childrenIcon - Mix & MatchIcon - 6 colours

Én serie til flere bransjer

Den gjennomgående fleksibiliteten i MASCOT® ACCELERATE-seriens utvalg gir utallige funksjoner, farger og muligheter til en rekke bransjer.

MASCOT® ACCELERATE omfatter så mange ulike produkter, produkttyper og produktfunksjoner at det finnes perfekte løsninger for de aller flest bransjer, som håndverksfag, logistikk, produksjons, transport og industri.

Model - MASCOT ACCELERATE - 18103-316Model - MASCOT ACCELERATE - 18101-511Model - MASCOT ACCELERATE - 18005-511Model - MASCOT ACCELERATE 18569-442

De mange kombinasjonsmulighetene på tvers av serien er en av de største fordelene med MASCOT® ACCELERATE. Serien er gjennomtenkt i forhold til å kunne kombineres på alle nivåer.

Med over 70 produkter i serien finnes det klær for hele bedriften, uansett behov. Det er en komplett kolleksjon til både kvinner og menn – til kvinner finnes det til og med to forskjellige passformer.

Se alle produkter i MASCOT® ACCELERATE

Mix & Match over 70 produkter

Populære MASCOTfarger og nye trendfarger

Fargene i MASCOT® ACCELERATE er nøye utvalgt, slik at de passer målgruppens smak og dagens trender. Serien byr på både populære MASCOT-farger og flere helt nye farger: signalrød, asurblå og gressgrøn.

202099101033303180901009

MASCOT ACCELERATE_18045_18153_18078 - women - model - smiling

Stor undersøkelse av passformer for kvinner

Før MASCOT® ACCELERATE ble utviklet, gjennomførte vi også en omfattende studie av passformer for kvinner. Et stort antall kvinner i bransjen ble målt opp. Med utgangspunkt i disse målene ble det utviklet to helt nye passformer, som er helt oppdatert til dagens kvinnekropp, og som er helt unike for MASCOT. De to passformene for kvinner kalles for Diamond og Pearl.

Arbeidsklær til kvinner

MASCOT ACCELERATE_18103-18579 - male- model

Mix produkter velegnet til industrivask

De fleste av produktene i MASCOT® ACCELERATE er testet i henhold til industrivaskestandarden EN ISO 15797. Det finnes et stort utvalg av produkter som oppfyller kravene til industrielle vaske- og tørkeprosesser.

Velegnet til industrivask

MASCOT ACCELERATE_18903_18979_18903- children - model - smiling

Match mor og far

Nå får også gutter og jenter i alderen 3-14 år slitesterke klær som er skapt for bevegelse. Et komplett klesprogram – fra innerst til ytterst. Mix tøffe klessett – og la dem eventuelt matche mors eller fars arbeidsklær.

Barneklær

Testet hos brukerne – arbeidsklær på jobb

MASCOT® ACCELERATE er utviklet sammen med potensielle brukere. Arbeidsklærne i MASCOT® ACCELERATE ble sendt på jobb allerede helt i begynnelsen av utviklingsprosessen.

Når de første prototypene av produkter er klare, blir nemlig klærne sendt ut til arbeidere i bransjen. I nært samarbeid med testpersoner blir de forskjellige detaljene tilpasset og finjustert igjen og igjen.

I denne fasen fokuseres det spesielt på arbeidsklærnes bevegelsesfrihet og funksjoner, som lommer. Først når produktene etterlever både målgruppens krav og MASCOTs ønsker, sender vi klærne videre til neste ledd i utviklingsprosessen.

mascot accelerate - tested to work - kneeling on floor

En utviklingsprosess med de høyeste krav

MASCOT® ACCELERATE er utviklet med ambisjonen om å oppfylle alle krav i bransjen.

Oppgaven gikk ut på at den nye serien med arbeidsklær skulle være skreddersydd til flere målgrupper og egne seg til en rekke forskjellige jobbfunksjoner. Det er dessuten skapt en unik designlinje som gir virksomheter en helhetlig, presentabel og moderne visuell identitet.

Designteamet begynte utviklingen av MASCOT® ACCELERATE allerede for flere år siden. Med inspirasjon fra trender innen mote- og sportsklær samt arbeidsklærbrukere og -bransjen utviklet designteamet seriens gjennomgående designlinjer, i tillegg til at seriens farger og stoffkvaliteter ble valgt ut.

Med dynamikk og bevegelse fra motorsporten

Inspirasjonen til klærnes designlinjer er hentet fra linjene som skaper fart og dynamikk i Audi Sports racerbiler. Klærne får dermed en sporty og aktiv stil samt en slankende effekt.

Audi Sport DTM race cars - 2019 MASCOT ACCELERATE - Audi Sport - DTM race car - mechanics - MASCOT WORKWEAR