MASCOT® WORKWEAR

Kle deg i lag

Det handler om å velge de riktige klærne fra innerst til ytterst etter lag-på-lag-metoden. De riktige klærne passer til aktivitetsnivået ditt og omgivelsene dine.MASCOT har lansert en helt ny serie arbeidsklær, MASCOT® ADVANCED, som er spesielt egnet til håndverk og bygg. I denne serien finner du et stort utvalg t-skjorter, gensere og jakker som er laget for å kunne kombineres etter lag-på-lag-metoden. MASCOT® ADVANCED-serien har over 20 produkter å velge mellom, og blant dem finner du både nye farger, trykk og funksjoner.

Lag 1: Hold deg tørr
Et fukttransporterende lag:
T-skjorte 17281, langermetFinnes også som kortermet t-skjorte: 17482

Komfort ved alle temperaturer
Innerst bør du ha et lag som fremfor alt er fukttransporterende, slik at du ikke blir kald av fuktigheten som kroppen avgir. Den beste løsningen er et polyestermateriale kombinert med en elastisk fiber, slik at du har full bevegelsesfrihet. Denne beskrivelsen passer våre nye, tynne t-skjorter. De sitter tett inntil kroppen, er super-strekkbare og gir god bevegelsesfrihet. Stoffet er fukttransporterende, tørker raskt og har fått en antibakteriell etterbehandling som hemmer dannelsen av lukt. Produktene gir deg en god og behagelig regulering av kroppstemperaturen, selv i varme omgivelser og når du er fysisk aktiv.


Lag 2: Hold deg varm
Et varmt lag med isolerende fôr: 
Jakke 17115


Jakken fås også som vintervest: 17165

Hold varmen med ett eller flere isolerende lag
I overgangsperioden kan du ofte nøye deg med to lag, nemlig ett fukttransporterende og ett isolerende lag. Det isolerende laget kan imidlertid gjerne være en kombinasjon av flere lag. 17115-jakken, med isolerende CLIMASCOT®-fôr, er det opplagte valget når du har behov for en lett og myk overgangsjakke som holder deg varm. Jakken fungerer også godt som et isolerende mellomlag hvis det blir ordentlig kaldt, takket være fôrets lave massetetthet. Jakken har stretchstoff i sidene og på innsiden av ermene, slik at du er sikret ekstra god bevegelsesfrihet i arbeidet. Brystlomme og frontlommer holder lommeinnholdet trygt på plass med glidelås.

Du bør vurdere å supplere det isolerende laget med den nye fleecegenseren, som har glatt overflate, er tettsittende og har super bevegelsesfrihet. Den går dessuten godt opp i nakken, og glidelåsen kan trekkes tett inntil halsen slik at den beskytter mot kulde. Ved håndleddet har du hull til tommelen, slik at jakken kan holdes på plass godt oppe på håndryggen. Finnes både med gjennomgående og kort glidelås:

Fleecegenser:
17103Lag 3: Beskytt deg mot været
Vind- og vanntett jakke:
 
Jakke 17001


Det ytterste laget skal fremfor alt beskytte deg mot været ved å være vind- og vanntett. Du bør imidlertid også velge et plagg som har god pusteevne. God pusteevne er viktig for å holde varmen. Hvis du ikke blir kvitt fuktigheten, blir du våt og deretter kald.
17001-jakken er pustende, vindtett og vanntett, og sertifisert i henhold til nedbørsnormen EN 343. Jakken er lett og følger bevegelsene dine fleksibelt, ettersom materialet er elastisk i alle retninger. Den kan også justeres, slik at den passer deg: Både den avtakbare hetten, kraven og den nederste kanten kan reguleres. Den har i det hele tatt mange funksjoner som beskytter deg mot kulde og vind: Ermene har en innvendig ribb ved håndleddet med hull til tommelen, slik at jakken dekker helt opp på håndryggen. Jakkeryggen er litt forlenget, slik at den gir god beskyttelse nederst på ryggen, også når du bøyer deg fremover.

Samme jakke leveres også med lett CLIMASCOT®-fôr: 17035

 

Hold deg varm og tørr hele vinteren. Tell til tre når du kler på deg til arbeidsdagen

1 Hold deg tørr
2 Hold deg varm
3 Beskytt deg mot været

Kombiner lagene etter temperatur og fysisk aktivitetsnivå.


layers model

 

Relevante linker

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385