MASCOT® WORKWEAR

Buksene du ikke vil ta av deg!

2. mai 2018
Se for deg arbeidsbukser som er så komfortable at du ikke ønsker å ta dem av deg. Buksene fra MASCOT® ADVANCED er laget av fireveis stretch som gir deg en optimal bevegelsesfrihet. Det flerfunksjonelle stoffet kombinerer stretchmaterialets egenskaper med lav vekt og svært god slitestyrke.
MASCOT har nettopp lansert en helt ny film med danseglade håndverkere, fengende musikk og masse godt humør. Ta en titt på filmen for å se hvor stor bevegelsesfrihet du faktisk får med MASCOT® ADVANCED-buksene.

Det er slutt på tunge, stive arbeidsbukser
Krever jobben din at du beveger deg på en måte som setter de tradisjonelle arbeidsbuksene på prøve? Med MASCOT® ADVANCED-buksene er det slutt på tunge stive arbeidsbukser som strammer og kan være ubehagelige. «Du merker faktisk ikke at du har dem på deg». Det var reaksjonen fra en av håndverkerne som testet buksene våre. Det myke, fleksible stoffet gjør så buksene nærmest kjennes ut som et ekstra hudlag, som følger alle kroppens bevegelser.

Gå aldri på akkord med funksjonene
Det fleksible stoffet går ikke på bekostning av funksjonene. MASCOT® ADVANCED-buksene fås i varianter med både elastiske og svært slitesterke knelommer, smarte CORDURA®-hengelommer, stropper til verktøy samt mindre, lukkede lommer til mobiltelefon, briller, visittkort og andre småting. Får du behov for luft til knærne i løpet av dagen, er det ventilasjonskanaler på buksene som lett kan åpnes for effektiv luftgjennomstrømning.


MASCOT® ADVANCED 17031 bukse med Dyneema®-knelommer og avtakbare hengelommer. Lommene kan fylles med verktøy og andre ting uten at det påvirker bevegelsesfriheten. Hengelommene kan også tas av når buksene skal vaskes eller lommene tømmes.

Velg blant utallige kombinasjonsmuligheter
MASCOT® ADVANCED-buksene finnes i syv ulike farger, utallige størrelser og tre forskjellige benlengder. Muligheten til å velge riktig benlengde blant MASCOTs tre standard benlengder gjør så lommer og andre detaljer alltid sitter som de skal. MASCOTs produktutvalg inkluderer i tillegg til tradisjonelle langbukser både knickers og shorts med avtakbare hengelommer. Alle variantene er laget av et unikt fireveis stretchmateriale som gir deg en helt ny og optimal arbeidskomfort.


 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385