MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED

15. mai 2017
Ny serie med stretch, slitestyrke og komfort i særklasse. MASCOT® ADVANCED betjener med ære alle hardtarbeidende, lidenskapelige mennesker som krever det aller beste av arbeidsklærne.
Inspirasjonen
– arbeid entusiastisk under ekstreme værforhold

I de nordiske landene kan havet, vinden og været til tider være svært tøft. Men det er også svært fascinerende og tiltrekkende. Ett av stedene hvor været gir dype furer i ansiktet og øynene må knipes sammen, er Klitmøller på nordvestkysten av Danmark. Vind, salt og skumsprøyt fra vest er daglig kost som er med på å forme menneskene som bor der. Her lever det målrettede og modige mennesker som følger sitt kall og lidenskap.
INSPIRASJONEN
– design, slitestyrke og værbeskyttelse

Med inspirasjon fra menneskene som lever og arbeider med havet og vinden i horisonten, har vi utviklet MASCOT® ADVANCED. En nordisk inspirert serie arbeidsklær som takler vind og vær, og ikke minst kravene til bevegelsesfrihet, når det skal ytes maksimalt. MASCOT® ADVANCED er arbeidsklær for alle funksjoner, med ubegrenset bevegelsesfrihet som i ekstremsportsklær. Designens linjer er inspirert av surfernes våtdrakter. Slitestyrken og robustheten er inspirert av de ukuelige yrkesfiskerens ekstreme vind- og værforhold. 

MÅLGRUPPE – med lidenskap som drivkraft

Bruger Advanced 1
Alder:

En type – ikke en alder

 

Profesjonelle bransjer:
Håndverk og konstruksjon

 

Klær:
Avslappet (men ikke hippie), trendy på en usnobbete måte

 

Innkjøp (arbeid, sport, fritid, mat):
Kvalitet fremfor kvantitet. Praktisk bruk fremfor pynt. Bevisst på sin egen stil.

 

Interesser:
Sport (f.eks. fotball, surfing, snowboarding), friluft (f.eks. jakt eller fiske).
Bruger Advanced 2
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385