MASCOT® WORKWEAR

MASCOT lanserer serie med lett og fleksibelt fottøy

19. oktober 2017
En ny generasjon vernesko fra MASCOT er nå tilgjengelig hos landets forhandlere. Skoene er laget i materialer med lav vekt, slik at den samlede vekten er blant de laveste på markedet. Samtidig er bøyeligheten ved forfoten i en klasse for seg. Si farvel til tunge, stive arbeidssko som gir vonde føtter og vond rygg.
MASCOTs nye FLEX-serie inneholder åtte nye vernesko. De er designet, utviklet og testet med tanke på å gi føttene frihet på aktive arbeidsdager.

Blant de letteste på markedet
De nye verneskoene gjør det mulig å jobbe effektivt i mange timer, uten å få ømme føtter. Dette skyldes blant annet skoenes lave vekt, som blant annet skyldes at vi har unngått å bruke metall på innsiden. Tåkappen er av kompositt og spikervernet er laget i spesialtekstil. Når skoene er metallfrie på innsiden, unngår du også å bli utsatt for ekstra kulde- eller varmepåvirkning utenfra. Kompositt og tekstil er ikke kulde- og varmeledende, i motsetning til metall.

Ekstraordinær komfort ved bevegelse
Spikervern i tekstil er samtidig mer bøyelig enn spikervern i metall, slik at skosålen bøyes enklere når du har behov for det. Den fremste delen av skoen er spesielt fleksibel, slik at skoene følger forfotens naturlige bevegelser når du f.eks. går eller kneler. I tillegg har skoene støtabsorberende såler og innleggssåler, som demper støtene du får i løpet av arbeidsdagen og får skoene til å føles ekstra myke å bevege seg i. Fottøyet er dessuten utstyrt med en innleggssåle med optimert buestøtte som kan motvirke tendens til plattfot.

Stabilitet til arbeid på ujevne underlag
I den bakerste delen av skoen er det derimot behov for stabilitet. Her har vi blant annet plassert en stabiliserende innsats, som gir stabilitet til føttene ved arbeid på ujevne underlag, som f.eks. stiger og lignende. Hvis skoene bøyer på feil steder eller mangler stabilitet, kan dette nemlig også føre til slitne og verkende føtter.

Mange valgmuligheter i FLEX-serien
FLEX-seriens støvler og sko har forskjellig utseende, farger og yttermateriale, men du kan også velge mellom forskjellige lukkemetoder etter hva som passer deg og din arbeidssituasjon. Med Boa-snøring går det veldig raskt å ta skoene av og på. De rustfrie metallskolissene gir en jevn fordeling av trykket, slik at det ikke er noe som gnager på vristen. Vi har også modeller med vanlige skolisser. Velg en av disse hvis du vil ha en helt metallfri sko. Alle sko er godkjent i henhold til den høyeste klassen for sklisikre såler, og selvfølgelig i henhold til EN ISO 20345. Du kan velge mellom klassene S1P og S3, der S3-skoene har et vanntett yttermateriale i henhold til normen. Skoene har bredde 10 (størrelse 39–48), mens én modell også leveres med bredde 8 (størrelse 35–41). Sistnevnte foretrekkes som regel av kvinner.
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385