MASCOT® WORKWEAR

MASCOT er offisiell klesleverandør for Audi i Formula E

1. desember 2017
Formel E går inn i sin fjerde sesong, og danske MASCOT blir med dem på banen. MASCOT har blitt en offisiell leverandør for Audis team i FIA Formula E Championship – verdens første internasjonale gatebilløp-serie for enseters, hel-elektriske biler.


Formel E består av ti team og 20 førere, og leverer racing i verdensklasse i elleve byer med 14 løp over fem kontinenter i løpet av sesongens sju måneder. Konkurransen tas med ut i gatene, med noen av de mest ikoniske byene som bakteppe – New York, Hong Kong, Paris og Roma, for å nevne noen.

En stor ære for MASCOT
«Audi Sport har utrolig høye krav til kvaliteten på produktene sine – både når det gjelder ytelse, holdbarhet, presisjon, sikkerhet og design. Derfor er det en stor ære for oss å bli valgt til offisiell leverandør for Audi Formel E-teamet», sier MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl.
For denne sesongens Formel E Championship, som starter 2. og 3. desember i Hong Kong, kommer MASCOT til å støtte Audi Sport ABT Schaeffler med klær for mekanikere og depotpersonell. Lederen av Audi Motorsports, Dieter Gass, sier: «MASCOT er et prisbelønnet selskap innen sitt felt – derfor passer de perfekt sammen med vinnerkulturen hos Audi Sport. Vi ser frem til å jobbe med MASCOT om teamklærne våre denne kommende sesongen.»

En spennende sesong i en innovativ racingserie
Formel E er mer enn kun racing. Det er også en konkurranseplattform for globale bilprodusenter og mobilitetsleverandører der de kan teste og utvikle veirelevant teknologi. Derfor fungerer det som en katalysator som hjelper med å raffinere utformingen av elektriske kjøretøy samt forbedre kjøreopplevelsen for alle som kjører bil over hele verden. Michael Grosbøl sier: «Vi får oppleve MASCOTs arbeidsklær under ekstreme forhold når mekanikerne må utføre oppgavene sine på pitstoppet i løpet av én tiendels sekund, i ulike temperaturer og omgivelser. Audi Sports banebrytende teknologi på racerbanen har satt standarden gjennom flere år. Vi ser frem til å følge den nyutviklede Audi e-tron FE04 gjennom denne spennende racingserien som strekker seg mot fremtiden og viser potensialet for mer bærekraftig mobilitet med innovativ, elektrisk teknologi.»

Lucas di Grassi
Leder av Audi Motorsport, Dieter Gass
Lucas di Grassi
Administrerende direktør, Michael Grosbøl

 

Official Supplier Audi Sport - MASCOT WORKWEAR

Relevante linker

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385