MASCOT® WORKWEAR

Vernesko med Boa®-lukking – en uvurderlig hjelp i en travel arbeidsdag

7. september 2016
Vernesko skal gi maksimal beskyttelse, best komfort samt være utformet til alle typer arbeidssituasjoner. Og det er mange valgmuligheter. Hvis din arbeidsdag krever at skoene skal tas av og på mange ganger om dagen, eller ønsker du bare et alternativ til vanlige skolisser, er Boa®-lukking en optimal parameter å velge etter.

I MASCOTs nye serie med vernesko, DYNAMIC, finnes det fire modeller med Boa®-lukkesystem: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa.

Boa® – knyte skoene på en enkel måte
Med Boa®-lukkesystemet får du vernesko med optimal komfort kombinert med rask knyting av skoen. Vernesko med Boa® sikrer at verneskoene alltid sitter godt på foten. Dreiehjulet brukes med kun én hånd. Det knyter godt igjen skoen, slik at den sitter perfekt ved bruk av skolissene i rustfritt stål. De kan også løsnes igjen hvis du ofte må ta av og på skoene i løpet av dagen. Hjulet kan finjusteres og gir derfor perfekt passform og ingen trykkpunkter. Skolissene i rustfritt stål er svært sterke, og lukkesystemet påvirkes ikke av vann, smuss og is.

DYNAMIC er et godt valg til en aktiv arbeidsdag der passform og sikkerhet er høyeste prioritet. I tillegg til Boa®-lukkesystemet har MASCOT integrert funksjon, brukerbehov og arbeidssituasjoner inn i designen av de nye verneskoene, -støvlene og -sandalene.

Funksjoner til de nye verneskoene i DYNAMIC-serien
I tillegg til det patenterte Boa®-lukkesystemet og super komfort med fleksibelt spikervern og god plass i den ergonomisk utformede tåkappen, har MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra og MASCOT® Grofa også en sporty utforming og transparent såle som ikke etterlater merker på underlaget. Alle verneskoene er fôret med SILVADUR™, som virker antibakterielt og hemmer dannelsen av lukt i tekstilmaterialer.

Finn ut mer om vernesko med Boa®-lukkesystem samt MASCOTs serie med vernesko i MASCOTs helt nye katalog kun for vernesko – heriblant mange produktnyheter: http://papers.mascot.dk/Mascot/NO/FootwearCatalogue/

Se og last ned bilder av skoene i serien i høy oppløsning her: http://fotoweb.mascot.dk?bid=fxcxkxk

 

Relevante linker

Katalog

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385