MASCOT® WORKWEAR

Bli i komfortsonen med ditt nye superundertøy

7. oktober 2015
I motsetning til nåtidens trender om å komme ut av komfortsonen, er superundertøyets oppgave nettopp å holde deg i komfortsonen – hele dagen lang. Mens du arbeider har du bruk for effektiv svettetransport. Spesielt nå som kaldere temperaturer står for døren bør det innerste laget også isolere. MASCOT lanserer nå nytt superundertøy som gir deg all den beste komforten på en særdeles effektiv måte, ved hjelp av THERMOCOOL™-teknologien.

Den helt nye undertøyskolleksjonen er med THERMOCOOL™-fiber. Den er designet for å utnytte kroppens naturlige varmeregulering. Undertøyet leder varme og svette bort fra kroppen når du er varm. Det isolerer i kalde omgivelser. Kort forklart: Denne funksjonen kalles Duoregulation™, og skyldes en helt spesiell fibersammensetning i stoffet. MASCOT vil blant annet lansere en langermet undertrøye, lange underbukser og en halsvarmer med THERMOCOOL™-teknologien.

THERMOCOOL™ er fremfor alt ekstremt fukttransporterende som følge av en spesiell struktur, som raskt fordeler fuktigheten over et større område og leder den bort fra huden. En annen viktig egenskap til THERMOCOOL™, er at det er hurtigtørrende slik at fukten forsvinner raskt fra tøyet. Bortsett fra at det er ubehagelig å gå med våte klær, er det også fare for at man blir nedkjølt etterfølgende dersom ikke fukten ledes effektivt vekk. Se den effektive svettetransporten her, hvor vann helles på undertøyet fra innsiden:


Undertøyet er utviklet spesielt med tanke på at det skal fungere som «et ekstra hudlag». MASCOTs testpanel bekrefter også at det er nettopp slik det føles. Stoffet legger seg tett på kroppen ved hjelp av en spesiell fireveis-stretch, noe som gjør den fleksibel og svært behagelig å ha på. Plaggene har ingen sømmer på siden eller innsydde merkelapper som irriterer. Selve stoffet er svært lettvektig og enkelt å vaske. Undertøyet er designet for å sikre at brukeren kan holde seg i komfortsonen, uansett aktivitetsnivå og omgivelsestemperatur.

MASCOT® Hamar termoundertrøye (fra S-3XL)
MASCOT® Moss termounderbukse (fra S-3XL)
MASCOT® Halden halsvarmer (en størrelse)

THERMOCOOL™ er et registrert varemerke fra INVISTA. INVISTA har i mange år spesialisert seg på å tilby tekstilprodukter utarbeidet av avansert teknologi, til blant annet arbeidstøy. MASCOT anvender også bl.a. Coolmax® og Cordura® fra INVISTA. Les mer om THERMOCOOL™ her: http://thermocool.invista.com/
 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385