MASCOT® WORKWEAR

Ny komplett serie av verneklær

5. august 2015
Fra høsten av er en ny generasjon av sertifisert sikkert og synlig arbeidstøy på markedet fra MASCOT. Hele 19 nye produkter med utallige funksjonelle detaljer utgjør tilsammen serien MASCOT® SAFE SUPREME. Serien er beregnet på entreprenører i bygg- og anleggsbransjen som krever alt av arbeidsklærne.
MASCOT® SAFE SUPREME er arbeidsklær med full sikkerhet, sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Den fås i seks tofargede kombinasjoner med grunnfarger i fluoriserende gult, oransje eller rødt, med kontrastfarger i flotte mørke farger, der hvor produktene er mest utsatt for smuss.

Ekstremt høy slitestyrke
MASCOT® SAFE SUPREME er verneklær som oppfyller de høyeste krav til komfort og slitestyrke. En smart sammensetning av materialer i bukser, shorts og overaller plasserer primært den myke bomullen inn mot kroppen for komfort, og polyester på utsiden for slitestyrke. I tillegg er det utallige slitesterke CORDURA® forsterkninger på særlig utsatte steder, som i lommer, på knærne og ved håndleddene. CORDURA® er syv ganger sterkere enn bomull og gir produktet ekstra lang holdbarhet. Sømmene er også forsterket. Bukser, shorts og overaller er sydd med tredoble sømmer flere steder for å sikre slitestyrke her også.

Nye produkttyper
Helt nye typer fleksible overdeler kommer nå med EN ISO 20471-sertifisering. Det er tatt hensyn til ulike temperaturer og årstider med for eksempel en termojakke, termovest, en fôret hettegenser og en softshelljakke. Skjortene og genserne i serien har elastiske reflekser som gir optimal bevegelsesfrihet uten begrensninger.

Til alle medarbeidere
Den nye serien passer alle medarbeidere. Den kommer i tre ulike benlengder som standard, og i opptil 17 ulike livvidder per benlengde. Alle benlengdene kan også forlenges med tre cm. En rød søm på baksiden av stoffet kan enkelt fjernes med kniv eller sprettkniv, slik at buksene får ekstra lengde. Det er en helt ny oppfinnelse på markedet.

Vær trygg med sertifisering i klasse 3
Når du eller kollegaene dine har bruk for den høyeste sikkerhetsklassen i EN ISO 20471, finnes det to muligheter. Velg produktet som alene har klasse 3, eller velg to produkter som til sammen er sertifisert i klasse 3. MASCOT har gått godkjent et helt unikt og enkelt bokstavsystem. Systemet gjør det lett å se de forskjellige klassene og kombinere plaggene til klasse 3-bekledning. Systemet er godkjent av instituttet og gjør at usikkerhetene elimineres, slik at medarbeiderne alltid har den korrekte sikkerhetsklassen.

Utallige kombinasjonsmuligheter med andre produkter
MASCOT® SAFE SUPREME gir virksomheten din en profesjonell og markant profil. Serien skiller seg fra mengden med en moderne og ergonomisk design kombinert med flere nye funksjoner. De lett skrå refleksstripene gir produktene et sporty preg. De nye fargekombinasjonene er avstemt med resten av sortimentet. Det finnes derfor utallige kombinasjonsmuligheter blant MASCOTs 600 ulike produkter.

På hjemmesiden kan du som noe helt nytt se korte videoer av produktene i serien MASCOT® SAFE SUPREME. Du kan skanne QR-koden, eller gå til www.mascot.dk og søke etter «supreme».

Produktene vil være på lager hos en forhandler nær deg fra august.

MASCOTs fotoarkiv finnes på: fotoweb.mascot.dk   

Relevante linker

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385