MASCOT® WORKWEAR

Fargerik sommer

28. mai 2013
MASCOTs nye arbeidsserie gir en rik mulighet for å gå en fargerik sommer i møte. Med 8 tofargede fargekombinasjoner i gjennemtenkt design, kan brukere i alle fag få ny sommergarderobe.

MASCOT®UNIQUE heter serien som MASCOT har lansert denne våren. Nå kommer den nye grønne farge også med og gir enda flere kombinasjonsmuligheter.

Shorts med super passform
Til sommeren er selvfølgelig seriens shorts i fokus. Shorts har akkurat som seriens andre benklær en super passform konstruert med en kile på innersiden av benene. Den gir en økt bevegelsesfrihet, og så er det ingen sømmer som irriterer når du beveger deg. Shorts har også alle smarte detaljer som f.eks. en romslig lårlomme med mulighet for individuell oppdeling, og nykonstruerte forlommer med god inngang og en skjult mobillomme. Alle shorts er sydd i et lett twill-materiale.

Kjølende bukser i sommervarmen
Til tross for sommerens varme, kan man likevel godt ha bruk for de lange bukser - spesielt hvis du ligger på kne daglig, og har bruk for dine kneputelommer og kneputer. MASCOT®UNIQUE rommer også en hel rekke produkter med et innhold av Tencel® som er laget av eukalyptustrær, og som derfor er en naturlig fiber. Foruten å være super myk, er den fukttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel® er faktisk 50% mere absorberende enn bomull og har derfor er super komfort. Med andre ord er de super velegnet i sommervarmen, da Tencel® gjør buksene ganske kjølende og samtidig super svettetransporterende. Samtidig har produktene alle de gode egenskaper fra polyester - slitestyrke, formstabilitet og holdbarhet vask etter vask. Blandingen av Tencel® og polyester samler de beste egenskaper fra to materialer. MASCOT har selv vært i laboratoriet for å utvikle den særlige metervare.

Alle produkter er tilgjengelige nå hos din lokale forhandler.

Shorts: MASCOT®Stuttgart
Bukser: MASCOT® Erlangen
Polo: MASCOT® Bottrop
T-shirt: MASCOT® Potsdam
Langærmet T-shirt: MASCOT® Bielefeld

Se mere om MASCOT® UNIQUE

 

Relevante linker

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385