MASCOT® WORKWEAR

Mascot International A/S forlenger sponsoravtalen med Silkeborg IF

1. januar 0001
MASCOT vil fortsatt være både hovedsponsor og stadionsponsor for Silkeborg IF.

MASCOT har forlenget sin samarbeidsavtale med Silkeborg IF Invest A/S. Derfor fortsetter MASCOT både som hovedspnsor og stadionsponsor på MASCOT PARK. Avtalen løper som minimum i ytterligere et år - til utgangen av 2014 - og vil bli forlenget med enda et år hvis Silkeborg IF rykker opp i Superligaen til neste sommer.

- Vi er veldig glad for den oppbakning MASCOT viser oss til tross for at våres status som Nordicbet-liga hold i den kommende sesong. Derfor er vår hovedsponsor eksponent for det sammenhold som er tvingende nødvendig hvis Silkeborg raskest mulig skal kunne vende tilbake til Superligaen igjen, sier adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S

Både Silkeborg IF og Mascot international har vært glade for samarbeidet som ble inngått i 2011, og det er de gode relasjoner som har fått MASCOT til å forlenge.

- Fotball er et godt sted for oss å nå ut til våres primære målgruppe, og det forretningsmessige aspekt i den slags investeringer som vi snakker om her vil alltid veie tungt for MASCOT. Men det er klart at når virkeligheten i neste sesong er på nestbeste nivå for Silkeborg IF, er det mere hjertet enn den forretningsmessige sans som snakker. Vi har et riktig godt samarbeide med Silkeborg IF Invest,og det vil vi gjerne fortsett med. Derfor er det en fornuftig avtale, vi er blitt enige om med en innebygget option om forlengelse, når det er forhåpentlig heter Superliga igjen fra sesongstart 2014, sier adm. direktør i MASCOT, Michael Grosbøl.

Les mere om Silkeborg IF på www.silkeborgif.com

                   
Adm. direktør                                  Adm. direktør
Michael Grosbøl                             Kent Madsen
Mascot International A/S              Silkeborg IF Invest A/S

Foto øverst av Dennis Flinta er tatt av Ulla Myrhøj

 

 

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385