MASCOT® WORKWEAR

Bak scenen

Profesjonelle fotballspillere trakk i arbeidsklærne da MASCOTs fototeam rykket inn på fotballstadionet en mandag formiddag. Bli med oss bak kameraet.

Fire profesjonelle fotballspillere i Silkeborg IF stilte velopplagte opp til fotosesjonen. Vi tok bilder av målvakt Thomas Nørgaards redning oppe under overliggeren, en høyt skudd som Ari Mohr Jóhnson tok, en glidende takling av Jeppe Illum og et høyt jubelrop fra Frank Hansen. Alt sammen i arbeidsklær og vernesko fra MASCOT. Bildene av de fire situasjonene viser noen av de viktige kvalitetene for arbeidsklær fra MASCOT: Slitestyrke, bevegelsesfrihet og komfort i alle typer vær.

Bildene er mye redigert. Det er lagt til nye bakgrunner med mer for å få frem den helt rette (dynamiske og dramatiske) stemningen. Dynamikken og historien er blant annet skapt med de røde linjene på bildene. En skal kunne se hva det dreier seg om, også uten at det er tekst på bildene.


Spillerne levde seg virkelig inn i det. Da Frank Hansen skulle gli gjennom gresset og vise jubel, brølte han så høyt at resten av laget som trente i den andre enden av banen stoppet opp og så forundret opp mot Frank. Det er selvfølgelig ikke mulig å se at han roper på bildet. Men man kan se blodårene som trer frem på halsen. Det er autentisk i en grad vi på forhånd ikke engang turte å håpe på.


Thomas Nørgaard strakte seg helt opp til tverrliggeren da han skulle vise bevegeligheten i MASCOTs arbeidsklær. MASCOTs medarbeidere var bekymret for at han skulle slå seg når han gjentatte ganger landet på gresset, og de foreslo å legge en madrass der. Thomas Nørgaard kunne ikke la være å smile da han ristet på hodet av forslaget.


Ari Mohr Jóhnson hoppet høyere enn hva fotografene hadde håpet på da han demonstrerte teknikk i det halvt liggende skuddet.

Her kan du se hvordan det gikk:

 

Bak scenen 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385