blåt stof
MASCOT® WORKWEAR

Koboltblå

Slitesterke og smarte arbeidsklær i koboltblå
Nedenfor kan du se noen av våre arbeidsklær i koboltblått. I mange bransjer velger man å bruke koboltblått fremfor annet. Derfor har vi hos MASCOT også mange serier hvor alle produktvariantene kan fås i denne blånyansen. For å gi koboltblå arbeidsklær en mer moderne vri, kombinerer vi fargen i mange tilfeller med marineblå eller mørk marineblå.
På de ulike bildene nedenfor kan du se hvordan arbeidsklærne i koboltblått fra MASCOT kan kombineres. Alt av arbeidstøy fra MASCOT i blått har svært høy slitestyrke, slik at du kan bruke arbeidsklærne i lang tid. MASCOT er blitt en av de største leverandørene av arbeidsklær som et resultat av den høye produktkvaliteten.
Få inspirasjon til produkttyper og kombinasjonsmuligheter fra bildene her:
  • Mand i blåt arbejdstøj
  • Zug
Lungern
Safe
Multisafe
  • VVS'er i blå arbejdsbeklædning

MASCOTs arbeidsklær i blått blir brukt av mange håndverkere og virksomheter verden over. Målet vårt er å lage arbeidsklær av høyeste kvalitet, av de beste materialene og med den høyeste slitestyrken. Vi har langt erfaring med å produsere arbeidsklær, da vi har solgt arbeidsklær siden 1982.

Med arbeidsklær i koboltblått fra MASCOT vil man passe inn i mange virksomheter og bransjer. Produktene ovenfor samt andre arbeidsklær i koboltblått fra MASCOT, er derfor meget populære. Vi har den samme høye kvaliteten på alt blått arbeidstøy. Dette betyr at du alltid er sikret høy slitestyrke og nyttige detaljer når du velger MASCOT.

Her på hjemmesiden kan du finne inspirasjon til MASCOTs arbeidsklær i mange farger og varianter. Til venstre har vi valgt noen av de mest populære fargene og satt sammen noen antrekk som kan gi deg gode ideer til ulike stiler for deg eller firmaet ditt.

Finn mer profesjonelt arbeidstøy i blått fra MASCOT her. I utvalget har vi enda flere varianter av kjeledresser, arbeidsbukser, arbeidsjakker og vinterklær i blått. Med MASCOT kan du nøye deg med én leverandør for arbeidsklær. Vi har et bredt utvalg i alt fra ulike typer arbeidsklær, til vernesko og tilbehør.

 
 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385