MASCOT® WORKWEAR

MASCOTs samarbeid med forhandlere

Når du er forhandler av MASCOTs klær vil du bli tilknyttet en av våre kjørende forhandlerselgere samt en kontaktperson i internt salg på hovedkontoret. Disse personene vil være dine primære kontaktpersoner i hverdagen. Forhandlerselgeren vil besøke deg etter avtale, og for å presentere nye produkter og løsninger.

Har du en stor kunde som krever litt ekstra oppmerksomhet, er du også velkommen til å ta kontakt med vår hovedselger i området ditt. Han/hun kan hjelpe deg med tjenestemuligheter og tilretteleggelse av utvalget sammen med deg.

MASCOT stiller også en lang rekke nettverktøy til rådighet:

Forhandlerportal
Vi registrerer butikken din på vår forhandlerportal på nett. Her kan du til enhver tid logge på og finne f.eks. din butikks historikk i form av fakturaer, følgesedler og ordrebekreftelser. Du kan også sjekke den aktuelle lageroversikten, finne supertilbud på utgåtte varer og mye mer.

Nettbutikk
Når du skal bestille produkter, skal det helst gjøres så raskt som mulig. Det kan du gjøre med få klikk i nettbutikken, som er utviklet spesifikt for MASCOTs forhandlere. Din bestilling går direkte inn i MASCOTs system og behandles vanligvis samme dag.

Markedsføring i butikken
Dekorer butikken din slik at kundene dine går for akkurat det du vil selge. MASCOT har utviklet en lang rekke målrettede plakater, brosjyrer og kampanjematerialer som du er velkommen til å bestille og benytte deg av. Se en oversikt over det aktuelle utvalget. Om du selv gjerne vil lage markedsføringsmaterialer, så husk at du kan laste ned produktbilder i høy kvalitet i vår bildeportal på nettet.

Har du spørsmål eller ønsker personlig betjening angående bestillinger osv., er vår store kundestøtteavdeling klar til å hjelpe deg. Ring oss på 87 24 47 00.

 

Derfor bør du velge MASCOT® WORKWEAR

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +45 8724 4700 · Fax +45 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsøvej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385