Lette, støtabsorberende vernesko

med tåkappe av karbonfiber
2020 - MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Designed to Perform-Vernesko-BOA® Fit System, F0251-909
1. September 2020
MASCOT® FOOTWEAR CARBON er en ny verneskoserie for kvalitetsbevisste håndverkere. Fottøyet er fremstilt av de beste materialer med tåkappe av karbonfiber, et innovativt XL EXTRALIGHT® EVA-sålemateriale og MASCOLAYER® spikervern. Overmaterialet på skoene er av 50 % resirkulert polyester.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien består av vernesko og -sandaler og finnes i tre varianter. Det spesielle med serien er fottøyets tåkappe, som er laget av karbonfiber. Karbonfiber er et forholdsvis lett og svært sterkt materiale, som gjør tåkappen bestandig mot trykk og slag. I tillegg er tåkappen i karbonfiber metallfri og verken kulde- eller varmeledende.

Innovativt sålemateriale gir høy komfort

Verneskoene i MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien er utstyrt med en lett, smidig og innovativ såle av XL ETRALIGHT® EVA. Sålen bidrar til en samlet lav vekt, god komfort og høy støtdemping, som gjør skoene svært behagelige å ha på hele dagen. Sålen gir en særdeles god støtdemping, som beskytter ben og rygg i løpet av arbeidsdagen. Det minimerer følelsen av slitne ben og føtter etter en lang arbeidsdag.

Fottøy til kvalitetsbevisste håndverkere

Under utviklingen av MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien var hovedfokuset å holde en lav vekt samt å tilføye funksjonell innovasjon for travle håndverkere. Skoene er derfor utstyrt med tekstilspikervern av MASCOLAYER®, som er svært lett og fleksibelt. Det myke og elastiske spikervernet gir meget god komfort, og skoene følger fotens naturlige bevegelse både i stående og knelende stilling.

Skolisser eller Boa® Fit System

Fottøyet i MASCOT® FOOTWEAR CARBON fås med to forskjellige lukkesystemer: skolisser eller Boa® Fit System. Skoene med skolisser er helt uten metall. Varianten med Boa® Fit System er ikke uten metall, men systemet bidrar til å gi en god, justerbar og holdbar passform hele dagen. Boa® er særdeles praktisk når man skal ha skoene av og på flere ganger i løpet av en dag.

 

Du finner sko og sandaler fra MASCOT® FOOTWEAR CARBON hos din lokale MASCOT-forhandler.