MASCOT lanserer bærekraftige t-skjorter, gensere og pikéskjorter

2019 - Modeller, Mann, Kvinne, Sustainable products, T-skjorte, Pikéskjorte
5. November 2019
MASCOT presenterer en ny serie med bærekraftige produkter i to varianter: produkter i 100 % økologisk bomull og produkter i en blanding av 60 % økologisk bomull og 40 % resirkulert polyester. De nye t-skjortene, genserne og pikéskjortene er alle laget av materialer som gjør det mulig for kundene å velge et bærekraftig alternativ.

Med de nye overdelene introduserer MASCOT et bærekraftig alternativ til de tradisjonelle bomulls- eller polyesteroverdelene. I alt lanserer MASCOT ti overdeler, nemlig t-skjorte, pikéskjorte og genser til menn og kvinner i to materialkomposisjoner. Overdelene er tilgjengelige i opptil seks forskjellige farger og kan tydelig gjenkjennes ved at produktene er merket med en Sustainable-logo.

Velg klær som er bedre for mennesker og miljø

Økologisk bomull er dyrket uten at det brukes plantevernmidler eller andre giftstoffer. Dette er bedre for både landbruksjorden og bomullsbøndene. Den resirkulerte polyesteren er laget av plastflasker og andre brukte plastprodukter som er samlet inn, vasket, brutt ned til granulat og spunnet til nytt polyestergarn. På den måten blir plastavfall brukt om igjen som en ny ressurs i MASCOTs seneste lansering. De bærekraftige overdelene blir også levert i produktposer laget av 100 % resirkulert plast.

2019 - Modeller, Mann, Kvinne, Sustainable products, T-skjorter

MASCOT tar ansvar for mennesker og miljø

Lanseringen av de nye bærekraftige produktene er en naturlig del av MASCOTs arbeid med kontinuerlig å sikre større bærekraft under fremstillingen og i hele næringskjeden til MASCOTs produksjon av arbeidsklær. MASCOT arbeider med alle prinsippene i FNs 17 globale bærekraftsmål, og det er naturlig nok et spesielt fokus på det 12. målet, som har fokus på ansvarlig forbruk og ansvarlig produksjon.

FNs mål for bærekraftig utvikling er felles ledestjerner for virksomheter og organisasjoner. Verdenssamfunnet har et felles ansvar for å gjøre de globale utfordringene om til forretningsløsninger som kan skape en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.


2019 - Globale bærekraftsmål

Produktene er tilgjengelige hos din MASCOT-forhandler fra desember.