Vanntette, lette skalljakker i versjoner til både kvinner og menn

2019-Modeller Skalljakke
18. Juni 2019

Er du lei av tunge og tykke jakker som begrenser bevegelsene dine i løpet av arbeidsdagen? MASCOT lanserer nå lette skalljakker med fokus på høy funksjonalitet og beskyttelse mot nedbør og skiftende værforhold. Jakkene er sertifisert pustende, vind- og vanntette (EN 343), og kommer i utgaver med forskjellige passformer til kvinner og menn.

Yttertøy som beskytter mot vær og vind, er svært viktig hvis du jobber ute i all slags vær. MASCOTs nye skalljakker til kvinner og menn er lette og behagelige å ha på og gir deg en optimal værbeskyttelse.

Jakkenes yttermateriale er lett og slitesterkt, og det gir sertifisert beskyttelse mot både regn og vind. Fôret er ganske lett og tynt, og jakken har en kroppsnær passform så den sitter inntil kroppen og enkelt følger kroppens bevegelser. Det gjør den praktisk og komfortabel å ha på, uansett arbeidsoppgave. Er det skikkelig kaldt en dag, er det bare å bruke en ekstra genser under skalljakken. Jakkene er ytterligere sikret mot vinden med et innvendig vindskjørt som forhindrer at det blåser kaldt opp i ermene og gjennom glidelåsen. En annen viktig egenskap ved jakkene er den sertifiserte pusteevnen. Når jakken er pustende, kan du bli kvitt overflødig varme under aktivitet, slik at du unngår å bli fuktig eller våt av svette.

Smarte lommer og detaljer

MASCOTs nye skalljakker har mange nyttige funksjoner til en travel hverdag. Hetten er fôret, avtakbar og har justerbar, elastisk snøring. Jakkene har innerlomme, brystlomme og frontlommer med glidelås samt avtakbar ID-kortholder. Dessuten er det elastisk snøring nederst, så den kan strammes tett inntil kroppen. Med CORDURA®-forsterkede ermer som øker slitestyrken, og med de integrerte reflekseffektene i skalljakkene, er du også godt synlig på arbeidsplassen.

 

2019-Modell

 

Skalljakkene til kvinner og menn er en del av MASCOT® ACCELERATE-serien og fås i disse tre nye, friske fargene: gressgrønn/grønn, signalrød/svart og asurblå / mørk marineblå samt i klassiske farger: svart, mørk marineblå og mørk antrasitt / svart. Jakkene fås også i en lettere variant (18011 + 18001) som er nesten identiske, som ikke er vanntette, men derimot vannavvisende.

 

18311-231 MASCOT® ACCELERATE skalljakke, pustende, vind- og vanntett, damepassform.
18301-231 MASCOT® ACCELERATE skalljakke, pustende, vind- og vanntett.

 

 2019-SkalljakkerMASCOT® ACCELERATE 18301-231 | Skalljakke

 

2019-Jakker til kvinner MASCOT® ACCELERATE 18311-231 | Skalljakke, Passform for kvinner