Vi presenterer - MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car
16. April 2019
MASCOT har gradvis etablert seg som et kjent varemerke innen motorsportverdenen, blant annet gjennom partnerskapet med Audi Sport. I 2019 videreutvikles dette partnerskapet, og vi er stolte av å presentere en ny bil i DTM: MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM, som skal kjøres av franskmannen Loïc Duval.

Loïc Duval er tidligere vinner av Le Mans og World Endurance Champion, og han ser fram til sin tredje sesong med Audi Sport Team Phoenix: «Rødt er en av favorittfargene mine», sier Duval, og han fortsetter: «Fargen passer godt til hjelmen min, som har røde felter. Rødt er også en av favorittfargene til sønnen min, så han vil uten tvil støtte meg enda mer.»

«Jeg håper å kunne ta et stort skritt fremover, som jeg gjorde fra 2017 til 2018, og jeg håper også at vi kan bygge videre på de gode presentasjonene vi hadde i slutten av siste sesong», kommenterer Duval. I løpet av vinteren har han jobbet intenst sammen med sin nye race-ingeniør, Philipp Kluth, for å forberede hver minste detalj til den kommende sesongen. «Han har vært hos Phoenix i lang tid og kjenner DTM godt. Jeg er allerede utrolig begeistret for de nye turbomotorene og å ha Aston Martin som en ny rival.»

Hos MASCOT ser vi frem til å følge MASCOT® WORKWEAR-raceren og Loïc Duval gjennom sesongen.

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval 

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval