Finn de nyeste trendene innen arbeidsklær

i MASCOT® WORKWEARs nye håndverkermagasin for vår/sommer
Kataloger - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - MASCOT 2018
11. April 2018
60 sider med inspirerende artikler, produktanmeldelser fra håndverkere fra hele Europa og produktveiledninger som hjelper deg med å velge de beste produktene til akkurat din jobb. Magasinet er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og på nett, der du også finner korte videoer som bringer artiklene til live og gir deg en komplett opplevelse av arbeidsklærne våre.
Leter du etter et magasin som gir deg de nyeste trendene innen arbeidsklær? MASCOT® WORKWEARs håndverkermagasin er fullt av innovative produkter, og kombinerer produktveiledningene du kjenner fra andre magasiner med interessante artikler om håndverkere fra hele verden.

Produktanmeldelser fra håndverkerne selv

Arbeidsklær med stretch er det nye svarte – og de er her for å bli. Men hva synes andre håndverkere egentlig om arbeidsklær med stretch? Les anmeldelsene av MASCOTs bukser med fireveis-stretch og se om du er enig. Hvis du ikke har prøvd buksene ennå, blir de kanskje dine neste arbeidsbukser?

Kataloger - Pressesenter 2018

Arbeidsklær på jobb i utfordrende omgivelser

Håndverkere utsetter arbeidsklærne sine for forskjellige utfordringer avhengig av yrke. I magasinet finner du artikler om håndverkere som jobber ved verdens ende i ødemarken i Patagonia. Her blir arbeidsklærne virkelig satt på prøve mot sterk vind og mye regn. Du kan også lese om mekanikerne som jobber under verdens tøffeste offroad-løp, Dakar Rally, og hva mekanikerne i Audi Sports-teamet i ABB FIA Formula E-mesterskapene krever av arbeidsklærne sine.