Ny og rekordstor katalog

fra MASCOT
Kataloger - Pressesenter 2017
31. Oktober 2017
MASCOT har nettopp lansert sin nye hovedkatalog. Katalogen inneholder mange nyheter, blant annet den helt nye 2017-serien MASCOT® ADVANCED. Denne serien har t-skjorter, gensere og jakker i mange varianter som lanseres i høst. MASCOT® ADVANCED er arbeidsklær til byggebransjen – i nye farger, med nye funksjoner og i nye materialer med 100 % stretch i både bukser, gensere og jakker. Du finner også en helt ny serie med lette og fleksible vernesko i MASCOT® FOOTWEAR FLEX-serien.
Det er kun annethvert år at MASCOT utgir en katalog med samtlige produktkategorier innen arbeidsklær og vernesko til samtlige kundesegmenter. Denne gangen endte vi med en rekordstor katalog på hele 628 sider. Katalogen har produkter i opptil 23 farger til alle segmenter innen håndverk, bygg, anlegg, industri, produksjon, transport, service og logistikk. MASCOT er en av få leverandører som leverer komplette arbeidsklærløsninger til så mange segmenter av brukere.

Med et så stort sortiment skal det være enkelt å finne frem til produktene som passer den enkelte. Mange tar utgangspunkt i fargen de liker best. Derfor har vi gitt deg muligheten til å få en komplett oversikt over alle produkter i hver enkelt farge. Hvis du foretrekker koboltblå, finner du enkelt alle alternativene i denne fargen, sortert etter produkttype. Du finner oversikten bakerst i katalogen.

Kataloger - Arbeidsklær - Pressesenter

Du får katalogen hos din lokale MASCOT-forhandler, men du kan se gjennom den allerede nå. MASCOT har laget en nettutgave av katalogen, slik at du enkelt kan bla i den og finne akkurat det du leter etter. Du kan også lage dine egne kataloger her. Velg sidene med produktene du foretrekker, og lag en PDF med din egen MASCOT-katalog.