Personlig stil

- også på jobb
Style - MASCOT® WORKWEAR - 2017 Pressesenter
27. Mars 2017
Denne våren presenterer MASCOT en rekke nye gensere, skjorter og t-skjorter i serien MASCOT® FREESTYLE. Den nye serien passer for håndverkere som ikke bare vil skille seg ut på fritiden, men også på jobb. Kombiner de nye overdelene med de vanlige arbeidsklærne dine og gi hverdagen et individuelt preg.
I moteverdenen ser vi en tydelig tendens, spesielt blant unge, selvstendige håndverkere. Klærne skal være trendy, moderne og passe brukerens individuelle stil – både på jobb og på fritiden. Derfor lanserer MASCOT nå en rekke produkter som er tilpasset deg som prioriterer stil og design like høyt som at arbeidsklærne skal være funksjonelle.

Kombiner trender og tradisjoner

MASCOT har fokus på muligheten til å kombinere ulike klesplagg. Med diskrete motefarger er det mulig å kombinere de nye overdelene med arbeidsklærne du allerede bruker. Fargene passer til de fleste kulører som brukes i håndverkerbransjene. De nye produktene kan krydre looken din og gjøre det mulig å kle seg stilig, også på jobb. «Med MASCOT® FREESTYLE bryter vi med den enorme mengden tradisjonelle arbeidsklær på markedet. Serien retter seg mot trendsetterne som kresent kombinerer klær slik at de får nøyaktig den stilen de ønsker», forteller administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl.

Inspirasjon fra naturen og surfermiljøet

I surfermiljøet finner man en gruppe mennesker som ikke lar seg stoppe av naturkreftene. Det samme gjelder for moderne håndverkere. Derfor er det nettopp naturen og surfernes avslappede stil og behov for funksjonelle klær som har inspirert den nye serien med overdeler. Klærne må være holdbare, uansett hvilket vær de utsettes for, og samtidig være komfortable og ha en god passform.

Skjorter - 2017 Pressesenter

Skal skjorten være åpen eller lukket? Skal armene være nede eller oppbrettede? Mulighetene er mange. De tre nye skjortene har hver sin unike design og funksjonelle detaljer som gjør arbeidsdagen både mer trendy og mer komfortabel. Skjortene har også praktiske brystlommer til oppbevaring og mansjetter med knappregulering.

T-skjorter - 2017 Pressesenter

Piff opp arbeidsantrekket ditt med et kult motiv på t-skjorten. Vi har hentet inspirasjon fra surferne, en gjeng som virkelig har forstått hvor viktig det er å ha sin egen stil. Bruk t-skjorten under en åpen skjorte, over en svettetransporterende undertrøye eller for seg selv hvis været tillater det.

Collegegensere - 2017 Pressesenter

På de kaldere arbeidsdagene kan det være lurt å ta på seg en av de nye genserne. Den moderne passformen og ribbekant i krave, hals og erme gir genserne en klassisk streetwear-stil, mens blandingen av bomull og elastisitet gir funksjonell bevegelsesfrihet.