Se den nye filmen

om MASCOT
Company Movie - 2016
4. Mai 2016

I dag er det premiere på den nye filmen om MASCOT. Et filmteam har i flere måneder vært tett på en av Europas største produsenter av arbeidsklær: MASCOT® WORKWEAR. Bli med på en reise rundt i hele organisasjonen.

I filmen møter du MASCOTs medarbeidere fra hele Europa. Du blir med på besøk til Vietnam og Laos, der arbeidstøyet blir produsert på MASCOTs egne fabrikker. Deretter blir du invitert med inn i MASCOTs testsenter, der du kan oppleve hva det vil si at MASCOT er Tested to work. Filmteamet har reist rundt i hele organisasjonen for at du skal kunne få et inntrykk av hvem MASCOT er, og hvordan de jobber for å produsere verdens beste arbeidstøy.

YouTube - no video

Vi gleder oss til å høre hva vi kan hjelpe deg med!

Bli med bak kulissene

Bildene her er fra Vietnam og Laos, der vi besøkte kollegene på fabrikkene våre og gjorde de første opptakene til filmen. De to høye herrene fra filmteamet vårt fra Inhouse Film, vakte en del oppsikt når de gikk rundt med kameraene som du kanskje kan se på bildene her.

Vietnam - 2016