MASCOT

lanserer ny hovedkatalog
MASCOT® WORKWEAR Kataloger - 2015
26. Oktober 2015
I forbindelse med den største produktlanseringen i MASCOTs historie lanserer MASCOT en ny hovedkatalog. Katalogen inneholder et rekordstort antall produkter og introduserer samtidig det nye konseptet til MASCOT: MASCOT hyller lidenskapen.
MASCOT lanserer en ny hovedkatalog på 436 sider med over 600 produkter – et rekordstort antall produkter. Tre nye serier presenteres: MASCOT® SAFE SUPREME, MASCOT® SAFE LIGHT og MASCOT® LIGHT, i tillegg til flere produktnyheter som supplement til eksisterende serier. Katalogen fokuserer på «førsteklasses slitestyrke», «optimal bevegelsesfrihet» og «optimal komfort i alle typer vær». Som introduksjon til hver serie er det en QR-kode og en kobling som omdirigerer leseren videre til en video der det er mulig å se klærnes helt unike funksjoner.

MASCOTs lidenskap

Det gjennomgående temaet i årets hovedkatalog er: MASCOT hyller lidenskapen. MASCOT ønsker å dele sin entusiasme for arbeidsklær med kunder og interessenter. I katalogen får leserne et innblikk i virksomheten med sitater fra medarbeidere som forteller om MASCOT sin kultur og lidenskap for arbeidsklær.

Rettet mot et bredt segment

Hovedkatalogen fra MASCOT retter seg mot et bredt segment av brukere av arbeidsklær – alt innen håndverk, byggebransjen, servicefaget, industri, produksjon, logistikk og offshore-industrien. Etter hver serie er produktene samlet og kategorisert etter farge, slik at det er enklere å velge produkter innen din bransje eller din virksomhets farge. Avsnittet «Mix & Match» bakerst er et verktøy som kan inspirere og hjelpe deg med å kombinere MASCOTs produkter på tvers av ulike serier og farger. Du kan dermed tilpasse arbeidsklærne etter din personlige stil samt virksomhetens krav.

Nye materialer som er Tested to work

Katalogen presenterer nye og innovative materialer som PrimaLoft® Black Insulation Eco, som MASCOT anvender i produktnyheter. Hovedkatalogen fra MASCOT gir deg et overblikk over hele produktutvalget hvor alt er utviklet og fremstilt under konseptet, slagordet og kvalitetsstempelet Tested to work.