Sommerarbeidsbukser med lav vekt

og høy slitestyrke
Bukser med knelommer - Kaki - 2014
25. April 2014

Enkelte ganger går det bare ikke med shorts i sommervarmen. Da er disse nye lette buksene med høy slitestyrke et glimrende alternativ.

Selv om stoffet har en svært lav vekt, er slitestyrken førsteklasses. I tillegg er kneputelommene av CORDURA®, og det er CORDURA®-forsterkning på lommene som brukes mest- lårlommer, tommestokklomme og baklommer. CORDURA® er testet til å være syv ganger sterkere enn bomull. Sømmenes slitestyrke er sikret med tredoble sømmer på de mest utsatte stedene.

Selve stoffet er av 50 % polyester og 50 % bomull. Det gjør buksene svært komfortable, pustbare og myke mot huden. Buksene har en gramvekt på kun 205 g/m2. De er overraskende lette og kan hjelpe deg gjennom varme dager der langbukser er nødvendig.

Designen er like praktisk som stoffet. MASCOT® Lemberg har høy bevegelsesfrihet med lav midje og ergonomisk formede bukseben. Alle lommer og detaljer som kreves i en effektiv hverdag finnes selvfølgelig også. Som alle andre MASCOT-produkter har MASCOT® Lemberg Oeko-Tex®-merket. Oeko-Tex® Standard 100 er din garanti for at produktet er kontrollert for innhold av helseskadelige, eller antatt helseskadelige, kjemikalier og fargestoffer. Oeko-Tex® er verdens ledende helsemerking for tekstiler.

MASCOT® Lemberg finnes i butikkene allerede nå – både i kaki/svart, og vil være tilgjengelig i den nye fargen mørk antrasittgrå/svart fra mai. MASCOT® Lemberg er kun ett av 23 tofargede produkter i serien MASCOT® UNIQUE som ble lansert i 2013.