Klar for varm luft over Norge

med nye nikkers
Pressesenter 2014 - Piratbukser - Hvit
8. April 2014

Med utsikt til varmere temperaturer er mange nå på jakt etter alternativer til vinterens kraftige arbeidsbukser. MASCOT har nylig utvidet sortimentet med to nye nikkers i flere ensfargede og tofargede varianter.

Det er viktig å velge lette og luftige sommerbukser. De må også ha den høye slitestyrken og alle funksjonene fra de vante arbeidsbuksene, så som kneputelommer.

Arbeidspiratbukser - Grå - 2014

Syv ganger sterkere enn bomull

Denne kombinasjonen har de to nye nikkers som allerede nå finnes hos forhandlere over hele landet. De nye nikkers er laget av et lett materiale med en gramvekt på 270 g/m2. De er luftige og har en romslig passform rundt de ergonomisk formede knærne. Slitestyrken er svært høy med CORDURA®-forsterkninger på utsatte steder. En avgjørende forskjell i arbeidsdagen da CORDURA® er syv ganger mer slitesterkt enn bomull. De nye nikkers kommer i en modell med hengelommer av CORDURA® og en modell uten hengelommer.

Begge modellene har CORDURA®-kneputelommer, en stor skrå lårlomme og en nyutviklet tommestokklomme som gir økt bevegelsesfrihet.

Høy bevegelsesfrihet

De nye nikkers heter MASCOT® Lindau (med hengelommer) og MASCOT® Altona. De er utviklet med en helt spesiell, velsittende passform som følger kroppens bevegelser uansett posisjon. Det er blant annet satt inn et avlangt stoffstykke på innsiden av bena. Dette gir økt bevegelsesfrihet og sørger for at det ikke er noen sjenerende sømmer i skrittet. Sammen med lommene, som er plassert med millimeters nøyaktighet for best utnyttelse, gir den ergonomisk formede linningen perfekt støtte. Du kan dermed fylle opp lommene med verktøy og bevege deg lett og fleksibelt omkring.

Testet før produksjon

Begge nikkers er sertifiserte etter Oeko-Tex Standard 100 og godkjente etter industrivaskeristandard EN 15797 og UV Standard 801. De er en del av serien MASCOT® UNIQUE som ble lansert i 2013 etter et tett utviklingsarbeid med utallige tester og studier, både i byggebransjen og industrien. Nytt i serien denne våren, og som tillegg til seriens t-skjorter og polo-skjorter, er lanseringen av to fleksible hettegensere (den ene med gjennomgående glidelås). Hver av modellene kommer i syv fargekombinasjoner. MASCOT® UNIQUE omfatter nå 23 produkter i flere ulike farger, benlengder og størrelser.

MASCOT® UNIGUE Piratbukser - 2014

Arbeidstøy med god samvittighet

MASCOT® UNIQUE er også arbeidstøy med god samvittighet. Produktene er fortrinnsvis fremstilt på MASCOTs egne fabrikker med SA 8000-sertifisering. SA 8000 er den mest anerkjente internasjonale standarden for sosial ansvarlighet. Når en leverandør har denne sertifiseringen, kan forbrukeren være sikker på at produktene er fremstilt under gode og trygge arbeidsforhold.